Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zelo zelo veseli.

Sedaj pa pazi nase in se razvajaj.Čaka te zelo lepo odobje.
. SAmo glej, da boš možu najprej povedala.
. Fajn občutek, a ne? Čeprav mene je še malo strah, da ne bo kaj narobe... Kar ne morem verjet!!!
v službo. Sicer se mu je pa že zdelo, da nekaj ni v redu, ker sem se že cel teden malo čudno počutila. Slabo mi je bilo, napihnjena sem bila, špikalo me je v jajčnikih (me še zmeraj), malo vrtoglavice, pa vsake toliko me je nekaj spreletelo, kot da bi me hotlo zazebst. Tako da je vedu, al viroza al pa
ČESTITAM!
Potem se je pa le spomnil.Bil je zelo vesel, čisto je bil brez besed. Samo objel me je in obema so tekle solze. Še zdej se dobro spomnim, kako je bilo. No, zdej pa nestrpno čakam, da to storim še drugič. Upam, da mi ne bo potrebno predologo čakat. Mogoče že naslednji teden...
, ker me zvija po trebuhu, prsa me bolijo, špika me v jajčnikih, slab okus po ustih, pa občasno vrtoglavica. Pa tudi hrana mi je zadnji teden močno dišala, upam, da ne bo tako v nosečnosti, ker se ne bi rada preveč zredila. eŽe ta teden sem šla kilo gor, ker sem toliko jedla.