|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček
28.9.2006 6:49:52   
Vesna
kupila sem nov voziček peg perego pramette a3,vidim da ga ima vask drugi,sama sem pa zelo nezadovoljna z njim,zaradi položaja,ki ga ima otrok ko je obrnjen tako da ga jaz vidim,za hrbet poplnoma nepravilno,ves zvit in ležišče je nagnjeno navzdol.a je imela še kak težave s tem in kako ste to rešili?zaenkrat sem ga obrnila tako da ga ne gledam,mi pa to ni všeč,mali ima komaj 7 tednov,pa še v trgovini,kjer sem kupila  sem se  pritožil, samo z vozičkom  ni nič narobe tako da mi ne morejo pomagat.kako ste odpravile morebitne nevšečnosti?

< Sporočilo je popravil Vesna -- 28.9.2006 6:54:11 >


_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček
28.9.2006 9:06:48   
monika30
Ja, enako.
Imamo tak voziček in sem tudi zelo nezadovoljna. Sem ga čist pregledala, če se kje lahko kej dvigne, ker se mi zdi, da ko je obrnjen proti meni visi navzdol. Pa se ne d popraviti.
Sem bila tko jezna. Takrat je bil v akciji, pa bi rajši malo več dala, pa vem da je vredu.
Jaz sem mu potem tisto stran podložila z eno tršo peno in dekico prek pa se mi zdi malo boljše. Je pa za hrbtenico čist mimo ta vozicek. Ko je pa tak malo ga pa sploh moraš imeti obrnjenega proti sei, da se vidita.

Mi smo ga sedaj že obrnili okoli in dvignili eno stopnjo (star je 3,5 meseca) - sem vprašala pediatrinjo, pa je rekla da lahko.

V glanem če boš pisala kakšno pritožbo, se podpišem zraven.



(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček
28.9.2006 10:44:11   
NTS
Tudi jaz imam istega, tudi kuplen ko je bila akcija. Mi smo imeli spodaj eno dekico in takšno veliko lepo brisačo ( naša se kar dosti poti), tako da smo na ta način izravnali voziček.
Tudi meni je malo žal ampak drugič bo boljše . Bomo pri drugem otroku bolj pametne user posted image

lp

_____________________________

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček
28.9.2006 20:12:22   
livia
Ko sem jaz kupovala voziček sem bila ful jezna na trgovke v Baby centru. Ko sem povedala, da iščem kombiniram voziček, so vse rekle Peg Perego. Sem dobila tak odpor do tega Peg Peregota, da sem šla v Ariel in kupila voziček Knorr. Pa so se mi vsi režali, kako juho sem kupila. A voziček je super, cena pa še bolj. Ima košaro za čisto majhnega dojenčka, velika napihljiva kolesa, ročaj se obrača v obe smeri,... Mi smo še danes obrnjeni proti meni, pa smo stari 6 mesecev. Sem pa tudi že videla ene tri mamice z istim.
Ne vem zakaj vse kupujete ta Peg Perego, potem pa niste zadovoljne. Baje začnejo tudi hitro škripati.

(odgovor članu NTS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?