|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se kdaj stepejo?
6.10.2006 20:38:45   
marcela
Me zanima, če pri tistih, ki imate 2 ali več user posted image pride kdaj do pretepa. Vzrok in kako ukrepate? Jih pustite, da spor rešijo sami?
Pri nas pogosto, če pa posežem vmes, običajno potegnejo skupaj. čez 5 minut so spet najboljši prijatelji. Meni pa to vseeno ni všeč. brat mi večkrat reče kaj se ne spomniš več kako sva se midva včasih user posted image in vseeno sedaj nisva nasilna.
Danes je pri nas bil splošen pretep. Šla sem v klet po krompir. Na stopnicah sem zaslišala vpitje med jokom: Lana, pomagaj! Ko sem odprla vrata sobe je.Je mul najstarejši zvijal roko, ona ga je držala za lase, Lana pa ga je ravno v tistem hipu trešćila. zavpila sem najs e spravi vsak v svojos obo, ker je tega dovolj. Hčerka pa je vprašala: "zakaj si pa ti prišla? saj nisi Lana, klicala sem njo. No kasnej sem celo izvedela vzrok pretepa. Nastja je napisala hrbtno stran slike na kateri je slikan s sošolko na njenem rojstnem dnevu:PATRIK+ ANJA user posted image  - On pa je znorel!

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A se kdaj stepejo?
6.10.2006 23:07:16   
paris
No, jaz imam sicer samo enega otroka, ti pa lahko povem kako je bilo , ko sem bila majhna. S starejšo sestro sva se ničkolikokrat zravsali, da je kar perje frčalo!user posted image Po navadi so naju sarši pustili pri miru, le kadar je bilo res prehudo, naju je mama nagnala vsako v eno sobo. Mislim, da je to čisto normalno, po moje je najboljše, da se ne vmešavaš v otroške prepire in pretepe, naj se lepo sami zmenijo, če bodo pa kaj razbili, ja potem, naj pa iz žepnine kupijo novo stvar. V glavnem, jaz se sploh ne bi dosti sekirala.

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A se kdaj stepejo?
6.10.2006 23:20:08   
Gina
Ja seveda se stepeta. Ta mali je še premajhen, da bi se. V glavnem ju probam pustit, da sama rešita, če je preveč, pa tudi posredujem. Prav dolgo nikoli ne pustim, da bi se ravsala, po moje to počneta, kadar me ni zraven, ampak kvečjemu malo potožita včasih, da sta se sfajtala. Kaj pa vem kaj je prav. Jaz se tudi spomnim, da sva se z bratom pretepala kar fejst. Pa se sploh ne spomnim, kje so bili starši medtem. Njabrž je fotr gledal tv, mami pa pucalauser posted image user posted image . Pa ne morem reči, da so ti pretepi škodili komu od naju. Oba sva itak mal prismojena, to bi bla pa po moje tudi brez tega. user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A se kdaj stepejo?
7.10.2006 7:32:53   
Primoza
O pa pe kako. Posredujeva takrat, ko preseže neko normalno mejo oz. uporabljata nevarne predmete.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A se kdaj stepejo?
7.10.2006 8:36:53   
hariba
O pa pe kako. Posredujeva takrat, ko preseže neko normalno mejo oz. uporabljata nevarne predmete.

Jaz tudi le v takih primerih, sicer sem spoznala, da nima smisla. so medsebojni pretepi pri nas na dnevmem rdeu.
Mi smo bili doma štirje, smo se tudi večkrat stepli, drug brez drugega pa nismo zdržali,user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?