|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah pred ss
9.10.2006 7:51:32   
zrak
pozdravček vsem user posted image

december 2004 sem imela ss, ta mesec sem končno user posted image , zdaj pa me daje strah..
Jemeljem prometrium, občasno me špika, ampak to naj bi bilo normalno.. imam tudi glavobole in tudi utrujenost me daje... ob 12. uri bi najraje šla šla domov spat..user posted image   saj ne zdržim v pisani..

Imam pa tudi 31 let  user posted image  in vsaka malenokost me vstraši na to da bi lahko imela ss... Prvič je prišlo zelo nepričakovano.. user posted image  Ginekologu nisem govorila o raznih glavobolih, utrujenosti  itd..ker se mi je zdelo vse normalno user posted image user posted image ???

Zdaj pa ne vem ali naj mu govorim o vseh teh malenkostih ali ne... ne bi se rada ponovno žrtvovala za službo in ne mislila nase, tako kot je bilo prvič...user posted image

Glede na to, da ga moram danes poklicati po telefonu, mislim, da je najbolje, da mu povem moje strahove... hkrati ne bi rada da bi mislil, da želim zdaj bolniško ali pa da si izmišljujem...
Kaj pravite ve?  user posted image

lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah pred ss
9.10.2006 8:12:49   
tinaaja
Zrak, glavoboli, utrujenost in podobno so nekaj normalnega. Zaradi tega  ni treba skrbeti ali se obremenjevati. user posted image  Vse smo sle cez to, ampak pocasi mine, pa si pol kot cvetkauser posted image

Do ss pride, ce je nakaj narobe s plodom - torej naceloma tvoja sluzba ne vpliva na to, ce nimas kaksnega tezkega fizicnega dela ali dela z nevarnimi kemikalijamo - v tem primeru si upravicena do premestitve.
Tudi sama imam noro stresno sluzbo, ampak zanekrat folgam. G so itak mnenje, da ce se je dobro zasejalo, se bo obdrzalo in jaz se strinjam s tem. Vec v ZS.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: strah pred ss
9.10.2006 10:02:08   
Anonimen
Tudi jaz imam podobne strahove. Skrbi me, da ne bi prišlo do SS. Pa sem prvič donosila in imam doma sedaj živahnega dveletnika. Toda ta strah me gloda in gloda... In potem se začnem bati, da se bo spontani splav zgodil že zaradi strahu...

Ne vem več, na koga se naj obrnem. Danes zjutraj me je rahlo špikalo v jajčnikih. Mojemu sploh ne upam povedat. Potem sem začutila, da imam mokre spodnje hlače in je nastala prava panika. Končno sem ugotovila, da je spet samo v moji glavi, imela sem samo izcedek.

Strah me je tudi zato, ker sem v prejšnjem mesecu vzela dva lekadola zaradi bolezni, potem pa je mojemu v lekarni farmacevtka toplo odsvetovala... da ne bi bilo s plodom kaj narobe.

Pa šele v novembru imam prvi pregled... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: strah pred ss
9.10.2006 10:13:38   
zrak
jaz sem tudi en dan spila lekadol, zaradi močnega glavobola... pa nisem vedela, da ne smem... saj vsi pravijo, da lekadol lahko, aspirin pa ne... mah samo zmedo delajo vsi skupaj user posted image user posted image , najbolje da se uležemo in čakamo da mine 9 mesecev .... uffa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: strah pred ss
9.10.2006 10:18:24   
bskrle
strah je huda stvar, še posebno, če  vse nosiš  sama in nikomur tega ne poveš.
Potrudi se,da to poveš komu. Kakšen dan počitka ponavbadi ne škodi.

Skutica, zaradi lekadole se pa  res ne smeš obremenjevati, mnoge ženske jedo močna zdravila(tiste z epilepsijo), pa to ploda ne okvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?