|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Košara chicco
13.10.2006 14:14:05   
mala zirafa
Ali jo katera ima?Na sosednjem forumu nisem dobila niti enega odgovora, zato se obračam na vas.Se splača kupiti voziček chicco in posebej košaro?Ali je boljše kupiti npr. pramette?Vse v enem.
Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Košara chicco
13.10.2006 17:43:16   
bernika
Chiccove ne poznam.Mi smo imeli Peg Peregovo košaro navetta in smo bili ful zadovoljni. Zelo komot, sploh če imaš bolj "zimskega" dojenčka.
Vsekakor priporočam košaro, splača pa se ti vzet komplet (PP modularni sistem-športni voziček+košara+lupinica).

lp, user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Košara chicco
13.10.2006 22:00:58   
blak
Košara je sigurno ok, le cenovno se ti splača vzeti pramette (pa praktičen, zložljiv...). Vendar moraš biti zelo pozorna na ležišče pri pramette. Ni namreč popolnoma ravno, kar seveda ni dobro za malčkovo hrbtenico. Tako da si moraš nujno nabaviti kakšno spužvo ali kaj podobnega, da boš lahko ležišče podložila. Sama sem to delala  do 4.meseca.
Jaz sem imela le navadnega Peg perego P3, saj se je moj pikec rodil konec marca, pa še  Primorci smo. Na začetku sem ga fajn zadekala pa je bilo... Sicer pa sem z vozičkom ful zadovoljna. Lahek (v eni roki imam ta malega, z drugo pa jemljem voziček iz avta), zložljiv (kar ni zanemarljivo!), ne škripa in je ful okreten.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Košara chicco
14.10.2006 8:36:01   
mala zirafa
Hvala, ker ste si vzele čas zame.Pa košara ne zasede veliko prostora v avtu?Če imaš cliota in še 2letnega otroka zadaj, je to malo nerodna stvar.Bomo razmislili.Mogoče pride v poštev tudi PP Venezia.Ga ima katera?

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Košara chicco
15.10.2006 9:23:11   
natasar
Razlika med chicco in Peg Perego kljub temu, da se oboje zloži kot marela je, da je PP manjši ko se zloži. Sem videla pri kolegici, ko je zlagala v avto Renault Laguno, jaz pa sem PP komaj stlačilo v starega in novega cliota- ampak vseeno gre. Venecia pa se mi zdi, da se zapira kot knjiga, je pa fajn, da je ležišče trdno in stabilno in verjetno tudi ne zavzame veliko prostora,ko ga zložiš. Vsi pa se fajn vozijo.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?