Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Punce, v petek sva bili Kapesanto zmenjeni v Cityju, pa je slučajno mimo priletela še Naty-Taja
. 
.
!No, ja.
Po pravici povem, da me ne vleče v tisti konec se vozit sama z Elo, ker ne poznam tam nič.
:
in upam da ne bodo naju spet poslal na dermatološko kliniko
, ker tisto kar delajo tam lahko tud jaz sama doma. joj, moram zdaj švignt proti ZD. Poročam ko prideva nazaj.
? Se ne spomnim, če si že kaj pisala, ali so ugotovili, od česa je to? Jaz sem par dni nazaj gledala Vasjeve slike izpred kakšnega pol leta - kakšna lička je imel, revež. Pa ni nič pomagalo, dokler nismo pogruntali, da gre za alergijo na čokolado, svinjino in oreške. Ko je šel na dieto, je bilo pa takoj dobro in od takrat nobenih problemov, čeprav se še kdaj zgodi, da poje kaj takega in dobi fleke po telesu, samo ne več po ličkih in lasišču. Danes ima cele noge v pikicah, ker so včeraj v vrtcu jedli palačinke s čokolado.
ne.Tko da ga moram zdaj doma obračat v desno in mu krepit te mišice. Gled paenja kravic pa tko mali dvigne glavo in premika nogice da bi plezal roke pa da prec nazaj in mu bučka dol pade. Tko da mu moram tudi to paziz da ko ga dam na trebuh da ima rokice naprej.
imate, pa kako so fotogenični, pravi srčki so!!!!
, ko pa jo je minilo pa se nama je smejala. Zjutraj pa je bilo kar boljše, sicer še jo malo muči, ampak upam da jo kmalu mine.
...mah, sej bo kmalu mimo tale petek trinajstega.