Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ampak back to reality ... Ful je zanimivo, kar pisejo punce na forumu Cvekanje - tema Otroka si ne zelim... Zgleda veliko zensk trpi zaradi strahov ali drugih dejavnikov nosecnosti. Kljub temu, da sem se kar lepo umirila (to ne pomeni, da ne pomislim vec na kaksno bedarijo), mi je se vedno nosecnost prej tezka kot nekaj najlepsega v zivljenju. Tocno to, komaj cakam, da bo prislo do poroda in da se konca in da (upam) dobim zdravo pikico
zate.....
hehehe
. Nadaljevanje zgodbe pa tako že predobro poznate.
brez zaščite, mi je prav vseeno, če zanosim, tud sanja se mi ne kdaj bi morala dobiti
, ker se bo verjetno nekoliko zmešala. Moji G sem rekla, da ji pošljem e-mail, ko bom kaj hotela od nje. No, jutri imam že 1. meeting v porodnišnici: srečanje z ga. prof. Ksenijo Geršak - si kar veliko obetam od tega razgovora. Kaj je bilo zadnjič narobe, pa predzadnjič....
šele 2 meseca. Pa prvič in drugič je bilo enako, tako da ne bi mogla nič skriti, če bi hotela. Do 20. tedna sem imela že 11 kg več. Potem pa se tako to mora nekje poznati. V prvi
. Če je premalo hormona, si lahko