viv_
|
Jutro punce! Ema, vem kako je tole s spanjem. Jaz sem danes kar nekako spala, ampak prej 2 noči nisem skoraj nič. Sem že morala... Kriza! Vseeno pa nisem tok neprespana, da bi peglala Ponavadi visim kje na računalniku. adelina, dudo ali pa cucelj vržeš mal v vrelo vodo, na kratko, pa je. Pa pazi, da ne boš preveč vneta - jaz sem pri flaškah prekuhala tisti navoj, ki pride okrog cuclja in se našraufa na flašo na vrat, potem so mi pa flaške puščale . Nisem pa preveč sterilizirala, od začetka vse, potem pa dude, tam na par mesecov, ko so bile že "kosmate" Pa ja tamala ful zdrava. Luni, jaz sem zdaj minimalizirala likanje na nulo. Kar je suho samo zložim v omaro in to vse, od a do ž. Da se mi ne kopičijo tisti kupi cunj, ki jih sovražim. Potem pa sproti polikam, kar rabimo. Zdaj ko nisem v službi je izi, tamali zvečer mal potegnem hlače in majčko, pa možu hlače in srajco tudi zvečer polikam, sproti, pa je ... Danes imam še delavno - spet za naročit eno polico, da les nažagajo. Pa v otroški bom na eno steno nalepila pluto, da bom lahko risbice iz vrtca gor pripenjala. Do sedaj sem jih z žebljički, ampak to je tako tako, včasih pade potem pol stene ven, pa so take grde luknje. Uživite in pobožite se po . Kako je pa z mami23? A kera ve?
|