|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kilogrami
19.10.2006 15:57:38   
2mama
drage mame,
kako ste se po porodu vrnile na tezo pred zanositvijo? rabim nekaj za motivacijo... kljub temu, da sem sla v prvem mesecu po porodu lepo dol, pa sem potem v imenu dojenja pridelala nazaj. in zdaj ne gre dol. kako tudi bi, ko pa je volja sibka in me premami vsaka malenkost. prosim za kako spodbudo, idejo... (naj omenim ze vnaprej, da casa in energije za dodatno telesno aktivnost ni, ker imam sama cele dneve na skrbi dvojcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kilogrami
19.10.2006 16:02:43   
škratek
Ne sekiraj se! Ob skrbi za dva korenjaka bodo kilogrami kar kipeli. Meni je šlo v prvem mesecu po porodu lepo dol, mogoče še drugi mesec. Potem pa cele 4 mesece nič. Zdaj po 7 mesecih imam še kak kg več kot prej pa mi vsi govorijo, da bo še to šlo, ko bo pika začela hoditi - mami pa za njo. Ti imaš pa dva , bo pa še dvakrat hitreje in nažalost bolj naporno.user posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kilogrami
19.10.2006 20:07:16   
Bonnie_RR
Jaz sem v nosečnosti pridelala +14 kg, po porodu sem bila na +6. Dojila nisem, kilogrami se mi pa tud dolgo niso nikamor premaknili. Šele z vadbo so šli dol, pa še to so bili zelo trdovratni. Danes sem 8 mesecev po porodu, imam 1 kg manj kot pred nosečnostjo, pri hrani se bolj slabo pazim, telovadim pa kar
redno.

Lp

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kilogrami
19.10.2006 21:24:54   
morskadeklica
Meni je ravno to, da sem bila več ali manj sama s tamalo, zbilo kile dol. Non stop na terenu (če je bilo le možno), dooooooolgi sprehodi in po 4 mesecih je izginilo vseh 20 pridelanih kilogramov.

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kilogrami
20.10.2006 12:31:26   
mojčika
Ne sekiraj se! Ob skrbi za dva korenjaka bodo kilogrami kar kipeli.


Sigurno, nisem dojila, pa sem pri njenih 6-ih mesecih na svoji teži, brez vadbe...

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kilogrami
20.10.2006 14:40:08   
darja72
Najprej, vsa čast, da sama skrbiš za dvojčke. Kar pa se kil tiče, ne obremenjuj se preveč, ker s tem kilaža ne pada, nasprotno, včasi celo raste. Sicer pa je meni pomagalo le veliko gibanja, torej hitre hoje z vozičkom in kasneje športa. V drugi nosečnosti sem pridelala grozljivih 25 kg, po 7. mesecih jih imam še cca. 4 viška. Dva majhna otroka, nočna vstajanja itd. so pač do sedaj opravili svoje. Naprej bo delal samo še šport. Le pogumno, devet mesecev gor, devet mesecev dol so mene tolažili.lp

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kilogrami
20.10.2006 15:03:14   
sisi80
Joj, najprej res kapo dol. Jaz imam zelo pridnega malčka in njegovega atija, žal pa vsako noč neprespano in sem včasih čisto adijo. Tudi meni bi moralo iti najmanj 6 kil še dol. A kaj, ko sem odvisna od sladkarij. Za telovadbo pa še nimam energije. Vsak speči trenutek user posted image  v dnevu izkoristim za dremanje, saj sem drugače popolnoma neuporabna. In kadar sem res utrujena, je čokolada zakon. Potem pa kile pač ne morejo dol.

Vem, da ni nasveta, nisi pa edina.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 1:25:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sisi80)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kilogrami
21.10.2006 12:48:48   
Splet.Ka
Ojla.

Jaz nimam take sreče s kilogrami. Pridelala sem jih +17, po porodu sem jih imela še +12. Tri mesece po porodu jih je še vedno +7.

Na žalost so se kilogrami ustavili takrat, ko smo prenehali z dolgimi sprehodi. Princeska se noče več vozit v vozičku in bi se po cele dneve dojila (zaradi luknjice na srčku je utrujena in imamo res maratonske podoje). Včasih greva ven s kengurujčkom, ampak me že po eni uri ful križ boliuser posted image .

Je pa res, da se s kilogrami skoraj nič ne obremenjujem, pred nosečnostjo sem bla pa prav obsedena z njimiuser posted image

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kilogrami
21.10.2006 21:14:26   
žanai
Ojla!

Jaz sem se med nosečnostjo zredila kar 18 kg, čeprav sem se trudila jesti zdravo hrano (nič sladkarij).
Po porodu sem v prvih mesecih zgubila večino kg, ene 4 kg pa so mi ostali in niso šli dol.
Potem pa se mi je počasi približevala služba in sem se morala odločiti- ali bom shujšala ali pa si bom morala kupiti novo garderobo.
Ampak kg niso šli nikakor dol, čeprav sem dosti telovadila in se po več kot 2 uri na dan sprehajala (predvsem hitra hoja). Jedla pa sem dokaj normalno in si nisem mogla predstavljati, da bi jedla manj, ker pri vsem tem tempu pa res ne morem biti še lačna. user posted image

Potem pa sem dobila v roke knjigo "Jem, torej hujšam", ki jo je napisal Montignac (če malo pobrskaš po netu, jo boš našla- nekdo jo je že skeniraluser posted image ). Obstaja še njegova druga knjiga, ki vsebuje zelo dobre recepte. Po tej knjigi sem začela ločevati ogljikove hidrate od maščob in beljakovin. Uporabljala sem nekaj njegovih receptov, potem pa sem kuhala običajno in hrano ločevala le zase (za kosilo npr. solata in priloga z zelenjavo, za večerjo pa solata in zrezek ali pa zelenjavna juha z mesom). Jedla sem 3 glavne obroke na dan in vmes še malice (v glavnem sadje). Pravilo je, da ne smeš vstati lačen od mize, torej nisi nikoli lačen pri tem načinu prehranjevanja. Lahko poješ tudi kakšno sladico... user posted image
Na začetku mi je bilo čudno tako jesti, potem pa sem se navadila, še zlasti ko sem videla, kako hitro so mi šli dol kg ( v povprečji 1 kg na teden). Rezultati so še boljši, če zraven telovadiš.

Skratka, zadeva deluje, 1 leto po porodu sem še bolj suha kot pred nosečnostjo in to bez kakega stradanja, počutim se odlično in sem polna energije. user posted image  Dobro pri tem načinu prehranjevanja je tudi to, da nimaš napihnjenega trebuha, kar se ti po nosečnosti zgodi, ker imaš oslabljene mišice.

Pa še nekaj: ni ga boljšega občutka, kot je ko si oblečeš stare kavbojke in spet izgledaš seksi!!! user posted image

Saj bo šlo, le odločiti se moraš!

Pozdravček!




(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kilogrami
21.10.2006 22:19:54   
radovednica_
jst nimam pa nobenega recepta

pri meni pa je edino to da manj spim in se več gibam kot pa pred nosečnostji..tko de imam  pri  8 mesecih  majn kilogramov kot pa pred nosečnostji..user posted image za kar sem zelo vesela

tko da tudi tebi bo ratalo slej ko prej in sicer takrat ko se boš najmanj zavedala..pa ne hodi na tehnico vsak dan...

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kilogrami
21.10.2006 22:29:37   
Miss Piggy
Ojla! Jaz sem se med drugo nosečnostjo zredila 22 kg, po porodu mi jih je ostalo 18. Kljub dojenju sem v dveh mesecih in pol prišla na svojo staro težo.
Prisegam na svojo dieto, ki sem jo po prvem porodu tudi preizkusila, vendar šele po mnogih poskusih drugih diet.
Kakšna je moja dieta: do 3 ure popoldan sem jedla neomejeno, v neomejenih količinah,... Po tretji uri nisem jedla nič več, pila pa sem vse tudi sokove.
Mislim, da je ta dieta zame uspešna, ker po končanem hujšanju nisi ničesar željan, saj do 3 ure lahko ješ kar želiš.
Naj omenim, da smo zdaj stari 7 mesecev in se še vedno dojimo.
LP

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
12.11.2006 16:58:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kilogrami
12.11.2006 23:40:28   
Nyah*
Prav imas, dojenje pomaga, v vecini primerov, pokuriti odvecne kilograme. To seveda pomeni, da ne jes pretirano, kajti ce jes prevec, tudi dojenje ne naredi cudeza.

Alma se je najbrz narobe izrazila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kilogrami
13.11.2006 11:18:43   
sarazan
Jaz sem skoraj 10 mesecev po porodu...

Med nosečnostjo sem pridobila 16 kg, takoj je šlo 10 dol, potem še 2 kg in konec. Kljub dojenju (ki še traja), se tistih 4 nisem znebila. Pa telovadim in skrbim za mojo navihanko.
Zdaj sem začela spreminjat svoje prehranjevalne navade in gre počasi dol. Pa seveda gibam, ne ležim vsako prosto minuto pred TV s čipsom v rokah user posted image .

Tale o dojenju, ki te "shujša"... če ne spremeniš tudi prehranjevalnih navad, se prav nič ne shujša! "Nažiranje" s čokolado in ostalim, negibanje ter dojenje se ne bo končalo pri manjši teži. Žal.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kilogrami
7.4.2008 11:54:25   
Zivjo
Jaz sem v nosečnosti pridobila 15 kg, po porodu sem zgubila 8 kg. Dojila se slab mesec ker sem zaradi utrujenosti izgubila mleko. Sedaj je maliuser posted image  star 7 mesecev in nisem izgubil še nobenega kg-ma. Sva tudi po 4 ure in več zunaj in nabirava kilometre in večino časa sva sama tako, da tudi jaz nimam moči za dodatne aktivnosti, kar se tiče hrane pa jem normalno ponavadi še manj kot pred nosečnostjo (sem preveč utrujena da bi si naredila večerjo). Upam ba bodo šle kile počas dol, sem šla na pregled, če mi ščitnica dela normalno pa je vse vredu. Tako da ne vem zakaj ne izgubim nobene kile.

lp 

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kilogrami
7.4.2008 18:38:22   
anny1
zdravo,tudi jaz sem sedaj v drugo rodila pa naj povem da mi je bilo po prvem porodu zelo težko izgubiti kg, po 3 letih je še vedno ostalo +10-kljub aktivnostim vendar brez dojenja. Sedaj pa sem 2meseca po porodu pa izgubljam tudi kg od 1 poroda- od te nosečnosti +12kg je že šlo user posted image , sedaj pa imam že -2kg user posted image . Recepta nimam ti pa lahko rečem da je vse odvisno od tega kaj in koliko ješuser posted image . Jaz jem noralno 3*dnevo če le uspem pri enemuser posted image  in pri enemuser posted image , seveda pa dojiva.Jaz se nisem obremenjevala (upam da se ti tudi ne) glede kg saj bodo kg sami odšli če ne prej pa kasnejeuser posted image .

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?