micla
|
Pozdravljene punce, zadnje čase se bolj malo oglašam. prvič zato, ker se ne dogaja nič posebnega, drugič pa zato ker imam cel kažin v službi. GROZA!!!!!!!! Tako zelo je hudo, da resno razmišljam, da bi šla proč. Enostavno določenih stvari na delovnem mestu ne toleriram, sploh pa ne hinavščine in foušarije in to od vodilnih ljudi...... Ma ne bom vas morila. Sem vesela, da je spet nekaj veselih novic. Liona ti kar lepo počivaj in se pomiri. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da glede izcedkov nimaš kaj dosti vplivat. Sama sem obakrat "strogo" ležala, pa se je vseeno slabo končalo. Ampak če ne krvaviš iz notranjosti, mislim, da ne bo nobene panike. Meni so obakrat postavili diagnozo abruptio horion=luščenje zarodka. Kar pogumno in stran črne misli. Tinaaja čestitke za prve brce. Lana , pogumno v nov boj. Andreja, Milamay kako kaj akcija pri vas? Sej smo nekje skupaj v dnevih O, je tko? Pri meni je vse skupi bolj švoh, ker po vsem kar se mi dogaja v službi, nisem sploh na volji za nič. Bomo vidli, če smo vseeno polovili kakšne ugodne trenutke. Teri, Spela, Skutica, Raho, Bety, Klarissa......skratka vse ostale......mislim na vas in za vsako posebej držim pesti, za karkoli že. Mejte se, pa mirno noč vsem. Se tipkamo, PA PA.