|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 12:39:34   
SIJA
Pozdravljene;),
naša družinica je julija letos pridno načrtovala okrepitev in uspelo je.:bravo:9nebesa:duda:
Vendar pa se tukaj pojavi ne problem ampak neprijetnost:ups::zmeden:, ki jo predvidevam , da sledi.
Namreč, čeprav imam ljubeče starše in dejansko lahko vedno računam nanju, če je treba, pa po drugi strani poznam mamino prepričanje na temo(več kot 2 otroka). Kar se tiče preostalih žensk ni problema, zame pa misli, da si z nosečnostjo rabim zdravje, da me poslovno onemogoča ter, da trem otrokom ne morem ponuditi neodvisnosti, ko odrastejo, niti sprotnih visokih zahtev.
Naj povem, da sem redno zaposlena z visoko izobrazbo, mož je tudi zaposlen,rešila sva stanovanjsko vprašanje, sicer plače niso za hvalit, furamo pa brez težav.
Sama sem s svojim življenjem zadovoljna, me pa zamorijo takšna in podobna obtoževanja, posebej od lastnih staršev.
Mogoče se motim, in bo mamina reakcija ne-negativna, vseeno, pa četudi se mislim postavit zase in ji pač postaviti meje v kolikor bi bilo to potrebno, me kr mal mori.
Sploh nevem kdaj bi ji povedala, sem v 8. tednu, od navdušenja sem povedala že vsem bližnjim kolegicam, lastni "mamici" pa še ne, kar žalostno a ne.
No pa saj ni panike, sm sem hotla z vami podelit, pa da vidmo kaj ma te za pokementirati. Vsem en lep dan, pa čim manj znojenja:metulj:
lp rožca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 12:52:27   
mala maja
hojla!

Te čisto razumem tudi sama sem v tretje noseča stara 26 let in ne upam povedati mami. Prav bojim se njene reakcije.
Pa glih zdej ko si se mal na noge postavla, pa sej ti gresta še tedva na živce......

mala maja 11t5d

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 13:56:31   
SIJA
Ani to bolano.:zmeden:
Bova vidli kakšen bo zaplet in razplet.;)
Ampak midve se nedava, pa lepo nosečnost še naprej, upam, da brez hujših slabosti na začetku.
lp Rožca:metulj:

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 14:31:00   
KATY&TIMMY
:bravo::bravo:SIJA-----POŽVIŽGAJ SE NA DRUGE:hudicek::hudicek::hudicek:Jaz sem tudi bila vse samo človek ne so rekli da si bom uničila življenje!!????:(:grrr::grrr:Da se me bo mož naveličal!???:hudicek:Oba sva bila za to da jih imava tri.Dva sta že samostojna v službah/(na uho povedano moj sin še vedno rad vidi da grem z njim k zdravniku,uff le kdaj si bo našel punco da ga bo spremljala)
lajša pa bo sedaj začela srednjo,se pravi da je na poti k samostojnosti.:love::love::love:Srečni smo skupaj smo.Le da se nas bojijo povabiti na kakšno ohcet ali rojstni dan ker zasedemo preveč prostora,samo mi smo za pol svatov.Želim ti srečno pričakovanje:duda::duda:Vso srečo Neva in njena družina :morje::rozica::rozica:

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 14:32:42   
Anonimen
:zmeden::zmeden::ups::ups::ups:tisto ni pisala Katja ampak jaz Neva6:hudicek::hudicek::((:((:((:((:((:((

(odgovor članu SIJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 14:45:16   
mala maja
pri nas se je še možek komej sprijaznil. Je pa res da imajo skoraj vsi njegovi bratranci in sestrične po 3-4 otroke.
Pa se nas predstavljajte tri družine na pikniku pa 12 otrok :)-:)-:)-:)-

jaz sem se odločila da se ne bom sekirala zaradi drugih. Pa kaj če bom imela 3 otroke. samo da so zdravi pa bo vse uredu, prežvel jih bomo pa tud. Ena usta ne pomenijo propad družine.
Tko mogoče moja mami malo bol tako reagira ker bi imela sama tudi tri pa je imela splav :(( pri 38 letih in dveh otrokih.
Upam da bo danes vse O.K:. na pregledu. Končujemo tretji mesec.

mala maja in :duda: 11t5d

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 15:51:54   
sonja-10
Moja težavica je nekoliko drugačna, a podobna. Prvega sem imela pri 31-ih letih, drugega pa pri 39-ih. Oba sta bila zaželjena in načrtovana. Vsi pa so se držali za glavo zaradi mojih let. Še zdaj dobim pod nos, če sem utrujena, da je seveda drugače imeti otroke pri dvajsetih ali pa pri štiridesetih. Naj pogledam svoje sošolke, ki zdaj prve že pričakujejo vnuke?! No, jaz si vnukov še ne želim in z veseljem skrbim za svoje otroke. Čim manj pogovorov na to temo, pa bo. Pripombe pa kar presliši.
Čestitam ti za tretjega :duda: in vsej družinici želim, da bi se imeli čimbolj radi:rozica:
Varja

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 16:03:56   
Anonimen
Varja eni prej drugi pozneje.raje bolj pozno kot nikoli!!!!!!!Otroci so bogastvo in sreča staršev poglej tiste ki se leta trudijo pa ne morejo imet otrok marsikatera bi zamenjala z nami.:bravo::bravo::love::love::duda::duda::duda::rozica::rozica::rozica:pozdravljene.Neva

(odgovor članu SIJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 16:33:12   
mika
POZDRAV VSEM SKUPAJ!

OČITNO JE RES DA SMO OTROCI TAKO DOLGO DOKLER IMAMO STARŠE. ZA VSAKO NOVO ŽIVLENSKO STVAR (POROKA, OTROK....) NAM JE BLAGOSLOV STARŠEV ŠE VEDNO TAKO POMEMBEN.
PRI MENI JE DRUGA STVAR: JEZ ŠE NISEM DIPLOMIRALA OZ. ME ČAKA ŠE NEKAJ TEŽKIH IZPITOV IN KO SEM POVEDALA DA BOMO ZIBALI JE OČE BIL V TAKEM ŠOKU :ups::zmeden: DA SEM SE VSTRAŠLA DA GA BO KAP :((. ČEZ POL URE SVA GA S FANTOM POMIRLIA , SAJ IMA ON DOBRO SLUŽBO IN DA NE BO TEŽAV GLEDE MOJEGA FAKSA ITD.
MAMA JE BLA OB NOVICI OK, SEDAJ SE PA OBA Z OČETOM ZELOOOO VESELITA PRVEGA VNUKA.

VEM, JE PA GOZEN OBČUTEK KO NE VEŠ KAKŠNA BO REAKCIJA STARŠEV, ŠE VEDNO PA POTREBUJEMO NJIHOVO OPORO.
MAMI POVEJ ZA :duda: KO BOŠ PRIPŠRAVLJENA IN ČE NE BO NAVDUŠENA JI LEPO POVEJ SVOJE STALIŠČE IN DA SI SREČNA.

LEPO NOSEČNOST IN ZDRAVEGA:duda:

MIA:sloncek:

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   3. nosečnost, in negodovanje
19.8.2004 22:15:20   
sonja-10
Neva, je malo izven te debate, pa vseeno.
Daleč, daleč nazaj sem gledala dramo, kjer se pogovarjata mama in odrasla hči, ki je ugotovila, kako nesrečna je bila mama v zakonu.
Mama pravi:"Ves čas sem čakala Tistega, pa ga ni bilo. Prišel je moj čas in sem se poročila, kot druge in sem si rekla, Tisti bo že še prišel. Pa ste prišli otroci in ste rasli, jaz pa sem mislila, Tisti bo že še prišel. Odrasli ste, odšli od doma in jaz sem ostala sama z njim, Tisti pa ni nikoli prišel in nikoli se ni zgodilo Tisto."
Zato nisem hitela, ker sem Tistega spoznala pač nekoliko kasneje. Nekatere imajo srečo in se jim Tisto zgodi že prej. Na tem forumu jih je toliko, da je kar veselje brat, jaz pa sem leta do Tistega kar lepo izkoristila in zdaj samo še uživam v mojem Tistem.
Na ljubezen in otroke, Varja

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   3. nosečnost, in negodovanje
20.8.2004 2:12:20   
Iren@
Pri nas je ob novici, da pričakujemo tretjega otročička presenečen samo moj oče. Kar direkt je vprašal: "Ja, a ste ga načrtovali?"
Moja mami je itak komaj čakala na vnučke, prvega sem rodila pri 30-ih, tudi drugače mi pri varstvu veliko pomaga.
Zanimiva je bila tudi rekcija prijateljev, kajti kar logično se jim je zdelo, da se bomo itak slej kot prej odločili še za tretjega.
Verjamem, da ti mamičino mnenje veliko pomeni,
a meni se zdi predvsem važno to, da
sta se z možem oba odločila za otroka ter da sta materialno preskrbljena, žegen ostalih je v drugem planu.

Lepo nosečnost ti želim, Irena.

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   3. nosečnost, in negodovanje
20.8.2004 21:57:39   
KATY&TIMMY
:bravo::bravo::bravo: jaz pravim da čim več tem boljše.nič se sekirat če se ve počutite v redu!!!!moja bivša sošolka ima tri punčke in načrtuje še četrtega (si želi fantka,odkar je vidla mojega sončka:)-:ups::)-:ups: )pa ima 26 let.pa tudi starostna meja ni važna,ko se ti počutiš takrat boš imel,važno je da si ti srečen!!!!!:love::bravo::love::bravo:
le tako naprej toste ki imate možnosti imet čim več otrok!!!jaz bi tudi pa trenutno nimam s kom upam da se bo našel kakšen,da bo še kaj otrok.:bravo::bravo:
lp,Katja&Timi:morje::sloncek::sloncek::morje:

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   3. nosečnost, in negodovanje
28.8.2004 9:38:39   
MB
Res je to prej nelagodnost, kot pa resen problem. Sploh ker ste na svojem in neodvisni od starsev. Mami bos ze povedala kar ji gre, ce bo res vihala nos nad tretjim otrokom. Na koncu pa bo imela neskoncno rada tudi tretjo :duda: , bos videla. Ti pa verjamem, da kaj takega od mame tezko poslusas. Tudi sama imam tri :duda:, in so me pri tretji vsi sprasevali, ce je zatajila kontracepcija, sploh, ker je med prvima dvema in tretjo kar precej razlike. Pa sploh ni bilo tako, v bistvu je sele tretja povsem "planirana". Koncno sem imela vse: sluzbo, hiso, ... Lahko bi si omislila kuzka ali pa vecji standard s potovanji, ... Pa mi ni bilo nikoli zal, da sva se odlocila se za eno detece.9nebesa
Pa se nekaj. Po mozevi strani imajo vsi bratje in sestre vec otrok. Pri druzinskih praznovanjih je tako prisotnih ze 22 vnukov, eden pa je na poti. Druzbe je tako dovolj za vse - nas starse, se vec pa za otroke in nikoli ni nikomur dolgcas.

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?