|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na preiskave?
5.11.2006 17:16:28   
sonček33
Pozdravček vsem.
Tako, dolgo časa sem odlašala in upala, da se enkrat le zgodi. Pa se ni. Še ni, upam. In kar nekaj vprašanj imam. Moj dragi je bil na dveh spermiogramih in pregledih pri dr. Drobniču.  Rezultati niso ravno najboljši, a upanje ostaja in menda ni tako slabo. Zdaj Dr. pravi, da bi bilo dobro narediti preizkave tudi pri meni.  Bi se morala jaz naročiti v lj, ali ima katera od vas izkušnje, da vse potrebne prizkave izvede v kraju kjer stanuje. jaz sem namreč iz Gorenjske in bi lahko uredila to tudi v jeseniški bolnišnici in v ordinaciji pri svoji ginekologinji.  Nredila mi je že ultrazvok in pravi, da je vse ok.
kaj me še čaka?
hvala
lp

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 6.11.2006 13:11:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako in kaj
5.11.2006 21:45:19   
pot
Naj te tvoja G napoti na HSG preiskavo, kjer preverijo, če so tvoji jajčniki prehodni, pa če se vidi tudi oblika maternice in pa kakšne nepravilnosti, ki bi morda lahko bile notri, recimo pregrada. Najbolje, da se skupaj zdravita pri enem zdravniku, ki bi lahko vodil vajino neplodnost. Je pa moja G rekla, da se kdaj zlažejo o dejanskih rezultatih spremiograma in jih omilijo. Žal. Tako je meni rekla. Je pa dobro, da se zdravita skupaj pri G, ki je tudi androlog, da se lahko zdravita skupaj in hodita skupaj na preglede, ker edino tako G ve kaj je narobe, če se sam prepriča in ne po izvidih drugih G. Premislita in se pozanimajta in naj ti da G napotnico za neplodnost, tako, da bosta skupaj hodila k enemu. Pa veliko sreče in da čimprej ugledata željeni +.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako in kaj
5.11.2006 21:53:25   
majrim
Sonček....veš kaj,midva z mojim dragim sva vse preglede naredila kar doma ...in z vsemi možnimi izvidi sva šla z napotnico v lj k dr.Rešu...že tako imaš pol več kot preveč te vožnje v lj,zato je bolje,da narediš kar vse v domačem kraju...pa naj te ne strah postoka,ker sploh ni tako hudo...vsaj meni so sodelavke pravile,kako boli,pa kaj vem kaj še vse...najhuje od vsega mi je bila ta vožnja v lj ob zgodnjih jutranjih urah...drugače pa človek vse prenese,ko ve,kaj ga čaka na koncu..
srečno za pot,ki si jo boš izbralauser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?