RoniF
|
Nemrak, Tejči77, MaRe ČESTITKE!!!! Tejči77, tud dvem mojim nosečim prijatelicam so zdravniki rekli, ko so imele povišano temeraturo ob virozi, da naj kar vzamejo lekadol,ker nad 38.5 naj bi škodilo plodu. Sicer pa se posvetuj z osebnim zdravnikom, če imaš dvome. Andreja2000 in Kanarka, Lana38, vse ki v teh dneh ne čakate, iskreno držim pesti za vaš . Žal sporočam, da me je obiskala včeraj, kar pomeni, da inseminacija, kot pri Niniki1 ni bila uspešna. Po joku, šoku in drugim obvezim sestavinam razočaranja je danes bolje, sem pa že od danes na inekcijah Gonal in v naslednjem postopku za inseminacijo. A ostajam v klubu z vami, v pozitivnih mislih, ki morajo obroditi sadove!!! Dolenjka, dobrodošla in držim pesti za !!! Jaz bi jih jemala tako, kot so ti predpisali najprej. Res pa je, da je dvojna doza taoj na začetku lahko za telo kar obremenilna. Yudit, naredi test, toliko dni od zadnjega K bi lahko bil zelo dober znak . Držim pesti!!!! Pot, kako to, da so te prestavili na drugo leto??? Punce, vsem velik in , da bo v novembru veliko pluskov!!!
|