Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa nisem nič videla, dokler nisem domov prišla na svetlobo. Me je skor kap. Pol sem mu pa kar steri strip gor dala (tis obliž k dajo na manjše ureznine da ni treba šivat). No in pol kot da ni bilo dovolj, je še moji mami padel s postelje direkt na glavo.
nardit, pol pa perilo obesit.
la sodelavko, da ne bi mogla iti na dopust. Samo to me zanima, po kolikem času si dobra, da lohk greš od tam? Mislim tko, da se o.k. počutiš. Sicer meni ni nikoli slabo, ko dam kri v laboratoriju, tko da upam, da mi tudi tukaj ne bo.
Pa vedno me full jezi ko v časopisu najdem kakšno napako in potem možu težim, da kdo je to pisal in preverjal
Marka sem pa ta teden naročila pri zobarju in smo dobili datum v januarju.
(pa sem ji rekla naj nekaj časa ne hodi); tako da sem danes doma. Jutri pa grem delat, saj je vikend in je moja mami doma.
od vročine noče it stran in se malega drži kot klop. Ima še vedno vročino, včeraj mu je začelo še iz oči in nosa lit; tako da sva šla dans kar k dežurnemu. Oči so zelo vnete in sva dobila mazilo in kapljice; pa grlo ima tud grdo vneto in nama je kar antibiotik dala, da ne bi šlo slučajno kaj na ušesa...
itak rojstni dan, tko da smo mal praznovali, sreda je pa itak dan ko hodimo po britofih, tko da ni bilo nič preveč zanimivega, edino včeraj smo bili vsi mokri, ker je tok pihal in dež je padal ko
Pa vmes kaj na hitro prečekiram.