Monika79
|
ojla punce vidim, da smo vse v veselem pričakovanju naših sončkov vidim, da ste že vse v pripravljenosti za no jaz sem bolj ena zamudnica, sem si komaj včeraj pripravila torbo zase in en nahrbtnik za , da mojemu nebo treba iskati stvari, no bi bilo fino videti, kaj bi prinesel v bolnico danes me tako trtica boli za pop....., tako hodim kot oma drugače pa je še pri meni vse po starem, no včeraj bila na pregledu pri G, sem dobila tabelico za štetje gibov tako, da sedaj štejemo punce do katere ure ste ponavadi zabeležile 10 gibov? v glavnem mi je rekla, da sem še vedno lepo zaprta, tudi noge mi nič ne odtekajo, tako, da sem ok, se pravi, da ne bo še nič (no sedaj pa bi že lahko kaj bilo, je idealno vreme za rodit ) samo je res sedaj pusto tukaj med nov., ker je že polno mamic jaz sem bolj proti koncu z PDP, bom kar sama z sabo tukaj čvekala no držite se punce in pošiljam vam par za lepši dan lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|