|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno oblekice - velikost?
23.8.2004 10:11:51   
asso
Pozdravljene,

pripravljam se na nakup oblekic za :duda:. Po seznamu, ki sem ga na tem forumu nekje zasledila je cel kup nekih stvari: 5 majčk, 5 bodijev kratek rokav, 5 dolg rokav, 5 pajackov... Meni se zdi to mal preveč, saj kolk pa se umaže en dojenček?!
Jaz bi vse "zreducirala na 3" - iste številke. Kaj mislite?

Zanima me še kolk hitro na začetku pridobiva na teži, saj nakupujem v MotherCare, kjer so številke tako, da je new born 4,5 kg in nato 0-3 za 6,5 kg, pa da bi kupovala vse po 5 kom. new born se mi zdi, da bi mi hitro prišlo odveč, nekako sem mislila 3 new born, pa še 3 ali 4 0-3, ne bi rada, da bi na začetku mu bilo vse preveliko oz.že vse premalo.

Prosim za pomoč, kako kaj s številkami oblačil oz. kako kaj hitro pridobivajo na teži, da se vem orientirat koliko česa nabavit.

Res hvala za pomoč asso in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ponovno oblekice - velikost?
24.8.2004 19:28:18   
filipinka
Živjo!
Ravno prej sem nekomu napisala, da sem nakupila oblekce št. 56, 62 in 68. Meni se pa zdi tole po 5 ful premalo, sem nakupila dosti več komadov. Skoraj ne štejem več, ko kam grem še vedno kaj kupim-če je tak fajn:angel:!
Mislim, da se otroček res ne umaže, ampak ga mi, ko ga crkljamo. Sicer sem pa sama kar mahnjena na cunje in ga bom rada rihtala. Ma že par prav frajerskih cunjic!
V. in :duda: (36.teden)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?