|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9. ROJSTNI DAN
14.11.2006 18:11:30   
Anonimen
Prosim dajte mi kakšen nasvet za pripravo R.D. doma za 9. letnika. Kaj pripraviti (hrana, igre, itd.).

10 krat user posted image
Prostor imamo in še ceneje me bo prišlo.


kakršnakoli ideja mi bo prišla prav.



  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 9. ROJSTNI DAN
14.11.2006 23:15:27   
lelaval
Midva imava srečo, da imajo vsi 3-je RD, ko je toplo (maj, junij, september). Za jest navadno dobijo pizze - moj naredi testo, nadevajo si sami, speče jim jih tudi on (imamo pa kušno peč zunaj). Dugače pa kupiš par pizz, ali pa pipraviš hot-doge in kaj slanega in sladkega peciva oz. keksov. Igramo pa se različne igre: med dvema ognjema (obvezno), gnilo jajce, metanje vodnih balončkov (ki se vedno konča z zalivanjm z vedi in vrtno cevjo)- že v vabilu dodamo rezevna oblačila oz. kopalke. Pa tudi sami si kaj zmislijo. Na sinovem so imeli vojno - orožje pa je bilo vse, kar so našli (lopar za badbinton, lopatke in grablice iz peskovnika,...)

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 9. ROJSTNI DAN
14.11.2006 23:19:01   
ona
Če ste v kakšni hiši,bodo otroci že našli pravo zabavo,gdejo lahko ven,pa mogoče igrat kakšno igrico na računalnik,pa gledanje tv,skratka se bodo že samo zaigrali,saj so že dovolj veliki!
pripraviš pa lahko večjo pizzo in jo zrežeš na manjše kose,potem kakšne obložene kruhke imajo radi.pri moji kolegici je letos za sinov 9 r.d.kar pekla meso na žaru in so vsi uživali!
Poglej še malo nazaj na kašnem forum(ne vem kateri),ker se je kar nekaj pisalo o praznovanjih,kaj pripravit za otroke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 9. ROJSTNI DAN
15.11.2006 0:09:45   
kofetek2010
mi smo imeli lani v bajti 13 devetletnih mulcev in 7 dni staro dojenčico, ki je spala na kauču in prenašala njihovo norenje user posted image  

nekaj časa so se sami igrali (PC, game boy, DS, Play station), potem pa je mož prevzel pobudo nad njimi in so imeli tekmovanje:
- metali so pikado,
- v oddaljen pisarniški koš za smeti so metali žogico,
- tekmovali na orbitreku kolk km kdo preteče v 2 minutah,
- metali obroče na stebričke,
-... več se trenutno ne spomnim user posted image  

za jest sem jim pripravila razne piškote, smokije, čipse,... (kot samopostrežni bife) in naročili smo pizze, ter seveda obvezno tortico user posted image  

v vsaki tekmovalni panogi so najboljši trije dobili simbolično darilo (veliko teh majhnih darilc najdeš v Vse po 199) in najboljši trije skupno so dobili še enkrat darila (mal večja, a še vedno ne predraga)


letos gremo pa na bowling user posted image user posted image user posted image  


drugače pa hodijo mulčki na plavanje v Atlantis, v kak fitnes, v Hišo eksperimentov, v Areno vodafone na laserske igre,...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?