Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
že ne paše več pod mostom...
) ker tega je pa zda DOVOLJ!!!!
aja, pa ena prijateljica je imela probleme z ventilčki na obroču - svetujem ,da zadevo napihnete takoj, ko jo dobite, da vidite če kaj spušča al ne...

Tudi jaz mislim, da z Evo ni nič narobe, prou fejst punca zgleda
med dojenjem pošteno ugriznil. Sem imela takoj vso krvavo majco, tako da sem ga kar odložila in letela v kopalnico mrzle obkladke gor dajat. Me tko boli, da so se mi kar solze usule
ti zobki, so ostri za znoret. Kaj bo šele ko bodo še tisti na vrhu dobil, saj mi bo še kej odgriznu
. Povejte, kaj naredit v takem primeru? Sej je še tko mejhen, da ne razume, da se to ne sme delat in da mamico strašansko boli. No, vsaj mislim, da še ne razume. Gregi me ni nikol zares ugriznil, pa se je dojil skor do 1 leta. Poskušu je že, vendar bolj nežno in ko sem mu nekajkrat rekla, da se to ne sme in da mamico boli, ni več poskušal. Ampak je bil bistveno starejši. Ma, me je kar groza pomislit na naslednje dojenje na tem joškoti
. Ekola plenicke za tvojega nocnega cukca
je prišel iz službe močno prehlajen. Že 2. ga bomo dali v karanteno. Še tako dela cele dneve zdaj pa še to. Spet stokam. Pardon.
. Dršte pesti, da bomo danes kaj več spali. Baje je bila tudi luna. Upam, da je bila kriva ona. Lahko in mirno noc majčicam in majčkom pa seveda staršem.