|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno rešitev za atopijski dermatitis!
26.11.2006 9:09:21   
buda
Drage mamice. Sem mamica 3 mesečnega sinčka, ki so mu ugotovili alergijo na kravje mleko katera je pripeljala do diagnoze atopijski dermatitis. S mlekom pregomin so izginili krčki, težave s kožo pa so ostale. V lekarni so mi na recept zmešali kreme vendar mi je zdravnica rekla naj bom previdna saj tanjšajo kožo, če ga pa namažem po celem telesu pa lahko pride do vročinskega udara !!!!!!  user posted image
Sem probala ogromno kremic in na koncu ugotovila, da mu najbolj odgovarja popolnoma naravna krema, ki se jo da kupiti v zeliščni trgovini Sivka v Škofji Loki. Imenuje se A DERM exomega 6- obstaja tudi mleko vendar toplo priporočam kremo, ki jo lahko nanesete še na orazek in je namenjena prav z atopijski dermatitis za dojenčke. Jst sem jo kupila v Sredo in že čez en dan sem opazila neverjetno izboljšanje, danes-v nedeljo pa ni niti sledu o dermatitisu- kožica je spet mehka, brez pikic, pregibi so spet kožne barve in ne živo rdeči in kar je najpomembnejše je koža na otip mehka kot svila in ne hrapava kot šmergel papir.
Aja pa še vsak dan sem ga skopala in po tem po celem telesu namazala sto kremo.
Upam da bo tudi vašim sončkom pomagal.
aja pa cena je malo manj kot 4000 sit ampaik garantiram, da pomaga.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
26.11.2006 20:26:12   
Taja Nagaja
Sem slišala same dobre stvari o tej kolekciji.user posted image user posted image
Vendar vsebuje oves in pri otrocih, ki so nanj preobčutljivi, ga ni za uporabljat, tako da pri nas žal odpade. Pa tako sem se veselila. user posted image  

(odgovor članu buda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
28.11.2006 21:43:32   
tincci
Bino, a kej veš, a se lahko te kreme v LJ kupi pa kje?

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
29.11.2006 7:31:13   
Taja Nagaja
Mislim, da v večini lekarn. Meni so dali testne v Barsos- lekarni. So bili ful prijazni. Potem sem pa ugotovila, da vsebujejo oves, ki pa nam ne odgovarja. Mislim, da jih imajo tudi v Murglah v lekarni v trgovskem centru. 

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
30.11.2006 20:07:26   
tincci
No super, naslednji teden grem itak v Barsos na pregled, hvala!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
4.12.2006 20:32:02   
mulan
Bino, dobra krema je tudi Trixera od Avene. Dobiš jo v lekarnah.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
6.12.2006 8:21:47   
Taja Nagaja
mulan: a imaš kremo doma? Bi bila ful vesela, če mi lahko napišeš kaj vsebuje. Sem sicer nehala testirat kreme. Mogoče pa vseeno...  Moja user posted image je alergična na veliko stvari, pa se raje prej prepričam, če ne vsebuje kaj, kar ji ne paše. Že vnaprej hvala. 

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
9.12.2006 11:46:15   
tincci
Bino,

jst sem zadnjič v Barsosu kupila Eucerin-krema za nego zelo občutljive kože, taka čisto majhna 50mml pakunga in ti moram reči, da sem navdušena. Je čisto rahla, nič mastna, zelo vlažilna, se mi zdi, da Hani ful paše na kožo. Pa še čisto nevtralne sestavine so notri, itak, drugač bi itak cvetela koža, sej veš.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
12.12.2006 10:19:24   
piščanc
tudi mi uporabljamo adermo, kupie se jo v lekarni in sem zelo zadovolja. je pa to samo negovalna krema.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
19.12.2006 18:41:29   
Barbs
Buda,

prebrala tvoj prispevek in smo kupili Adermo...res dobra krema, res ,res... nisem ne vem kak pristaš kake hude kozmetike pri dojenčkih, ampak, ta krema je odlična.... okrog vratka inpod koleni, kjer je imel (predvsem po kopanju) male rdečine, včasih tudi naslednji dan mlace hrapavo kožo, so zdaj preteklost. Že teden dni se maževa po umivanju s to kremico in jeuser posted image  Pa še to - mož si z njo maže obraz - ker ima brado, je imel ponavadi pod njo kar precej suho kožo - sicer se ni videlo, njega je pa motilo - tudi pri tem krema pomaga!user posted image  Pa pri suhi koži na rokah ( zdaj , ko je mal mraz pritisnil je tastarejša hčera imela roke kot šmirkl papiruser posted image ), pa celo ustnice lepo navlaži ...res je super in hvala za tvoj prispevek...user posted image  

p.s.
Aja, kupili smo jo pa v lekarni v Murglah... stane 3640 tolarjev.

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
19.12.2006 19:08:08   
ribica.
Tudi naš mali je imel zelo zuho kožo. Najprej po obrazku, potem pa po celem telesu. NI nama pomagalo niti olje, niti mleko, niti kremica, ki jo je predpisala pediatrinja. Potem pa nama je cudežno pomagal univerzalni balzam od kozmetike Oriflame, ki se drugače uporablja lahko za suhe ustrnice, suhe roke, komolce in druge izpostavljene dele telesa. Jaz ga kr celega namazem in je zakon. Koza je spet mehka in brez problemov.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
9.1.2007 9:12:20   
Marjacek
Pozdravljeni!

Zanima me, ali je kdo od vas že poskusil s kremami Excipial. Nam jih je priporočila naša dermatologinja ampak, ker so pri nas še dokaj novost na tržišču še nihče nima nekih pravih izkušenj. Kakšno je vaše mnenje?

LP, Marjan

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
3.11.2008 21:25:32   
mee16
zivjo! sem punca in imam 14 let. mogoce sem malo prestara za to temo...ampak useeno. jaz sem ze kot 1 mesecni dojecked dobila tezave z kozo.najprej so rekli da gre za neko vrsto alergije in so mi dajali veliko zdravil in krem. mama me je peljala povsod, karkoli je bilo v zvezi z zdravstvom. kot otrok se spomnim da je bilo to nadlezo zame, koza me je srbela, zjutraj sem bila vsa zalepljena, nisem se marala mazati s kremami,...Sedaj ko pa sem ze malo vecja pa me to se bolj moti. in sele pri mojih 12 letih so mi postavili diagnozo: atopijski dermatitis. Bila sem ze vse povsod, imela nesteto krem in zdravil-stanje se enkrat izboljsa drugic se le se poslabsa...to me je ze veckrat pripeljalo do tega da sem se zjokala in tudi v javnosti. prebrala sem tudi nasvet mamice za kremo a-derma, na zacetku je pomalgalo potem pa zopet nic, kopala sem se z morsko vodo, sedaj pa uporabljam dve vrste domacih cajev, teblete in fiziolosko vodo- le ta mi omehca kozo. se sedaj imam velike probleme z kozo...in ravno sedaj so to najhujsa leta...obstaja veliko krem za atopijski dermatitis, vendra pa je tudi odvisno od ogranizma kako to sprejme....iz lastnih izkusenj vem da je to zelo neprijetno in tezko...sato vsem vam strsem in otrokom zelim cimprejsnjo ozdravitev in upam da bom tudi jaz kdaj nasla pravo zdravilo...lep pozdrav vsem in srecno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
4.11.2008 12:35:21   
rumena
Tudi mi smo imeli to kremo A derma doma, pa od Mustele Stelatopia pa nam ni nobena nič pomagalauser posted image .

(odgovor članu mee16)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: končno rešitev za atopijski dermatitis!
6.11.2008 9:01:36   
Pat74
Na žalost tudi pri nas ta kremica ne pomaga, sem že kar obupana, ker se mi naša punčka smili, ker ima tako kožo. Je pa dejstvo, da pri njej sploh ne morejo ugotoviti, na kaj je alergična, zato ima reva zdaj prav hudi dieto.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?