Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
-je malo padel v vodo!Žalost,ko pride zadene vse okoli,ki se imajo radi!!!En
za vse vas!!!Držte se!

Ja,puce moje,žalosti je kar preveč.Samo v zadnjih dveh letih je je že toliko,da sem res že čist na tleh.Izguba najinih dveh pikic
ga je peljal in ga tam čaka, ali pa je šel k mami na obisk, ker je doma na oni strani Drave. V petek je vedno takšna gužva, da porabiš skoraj pol ure ali več, da prideš iz enega konca mesta na drugega, tako da se mu sploh ne splača domov hodit, ker bi se samo vozil sem in tja.
? Jaz sem kar doma. Na žalost. Včeraj sem dobila sklep komisije glede bolniške. Doma bom še do srede januarja. Dolg čas
. Kar delat bi šla.
sem jih 5 dobila nazaj, ampak moja postava je bila še vedno v mejah normale. Dejstvo pa je, da sem pazila kaj in koliko jem. Vedno. Pa večerjala nisem skoraj nikoli, športno sem bila zelo aktivna. No, od
se počasi poslavlja. Jutri začnem z drugim ciklusom Klomifena, potem bom čakala O, ki bo okrog Miklavža in veselo bova
seveda z mojim
ali
.Drgač pa že komi čakam da zapade prvi
Zelo se veselim tudi veselega decembra. Ko je vse lepo
,no upam da nam božiček kaj lepega pusti pod dreveščkom.
Skoz ene skrbi.. In najbolj sem jezna sama nase, da zaradi zadev na katere ne morem vplivat.
ukvarjala kar do konca službe da ga reši.Izpumpsls mu je iz mehurja več kot 3dcl krvi in vode.Kri ima zelo slabo.Pol pa mu je dala ovratnico in zašila ta kateter in antibiotik.V sob in ned smo hodli na inekcije.Včeraj je že sam probal lulat.Drugače pa sva mu midva pumpala z inekcijo ven vodo iz mehurja.Moj je 1.skoraj skupi padel!Danes sva šla tam,da mu je vzela ven kateter in dala antibiotik.Mislim da je zdej najsrečnejšji muc na svet,ker ga nima več.Full ga je bolelo in je samo spal.Pil je samo mleko,jest noče.Zdej mora dobivat še 30 dni tablete-antibiotike.Samo ne vem kako bo ker noče jest.Če do jutri zjutraj ne bo nič pojedel moramo it nazaj.In to ni več dobro,ker mu zgleda ledvice ne delajo prav.In to pol pomeni samo 1 stvar....
.
Upam,d a bo vse OK. Moja pikica je ze mal v letih, 7.5let je za velike pse zacetek starosti, tko da upam, da se bo dalo vsaj lajsat vse njene tegobe in da bo se dolgo casa z nami in tok pri moceh, da bo uzivala v zivljenju. Gor me drzi, da je ful razpolozena, ful energije, pridno je, skratko zgleda, da se pocuti OK.. Mormo po pogledat, kaj je dejansko s taco.
vse vredu in, da ti bo še dooolgoo krajšala dneve. Jaz si sploh ne predstavljam, da moje "lubice" ne bi bilo več. Sicer je stara šele leto in pol, doma pri starših pa imam 14 let staro kokeršpanjelko. Starši so mi jo kupili, ko sem šla v prvi letnik gimnazije. Joj, kaj vse sva preživeli skupaj. Vedno je bila z mano. No, ko sem šla na študij v Lj., je ostala doma. Zdaj pa je že stara, gluha in tudi malo bolana. Samo čakamo, da bo tako slabo, da ne bo šlo več naprej... Hudo bo.
, skratka ahhhhhhhh...
privabil, da kaj napišete!