DeVilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: maychika tečaj a?! A to vas zanima... Ja je bil tečaj kamasutre.... Ne, ne...Tečaj za sudoku je bil... ...al je blo...oblikovanje spletnih strani - ja to bo (pa bi loh dodali zraven še "za telebane")...ma tud kamasutra ne bi bla slaba hi hi hi... Ja sej...tud devillo sem pred kratkim spoznala...par mesecev nazaj...edino se je spomnim iz materinske šole... Tko da bi tudi njeno svakinjo mogla videti, da bi vedela, če jo poznam... Hehehehe, dobr si tole napisala... Me je moj sam čudn pogledal iza ekrana, kaj se na ves glas režim... Ja, men je uspel postavit osnovo strani, za kaj več mi je pa časa zmankal.. Pa imam čist svoj kompjutr.. SAj kaj, ko je še toliko drugih stvari za delat!! Sej enkrat bi se pa res lahko Škofjeločanke dobile.. Zdaj je še čas, ker je lepo vreme pa se da mal zunaj posedet (pr Homan imajo dekce pa grelne lučke )... Mene je sicer lahko najdt, k imam po moje edina v mestu zelen voziček! Sicer je pa naša Lučka včeraj prvič probala mandarino.. Je tolk cuzala krhelj, da sem ga morala fino držat!! Danes imamo sicer vneto ritko, sam je blo to že pred mandarino, tako da mislim, da ni panike.. Pa sem gledala vaše kilce - madonca naša je tak pišček! Tole so njene mere: rojstvo: 3,480 kg 49 cm 1.mesec: 4,020 kg 53 cm 2.mesec: 4,580 kg 57,5 cm 3.mesec: 5,005 kg 57 cm 5.mesec: 5,945 kg 63,5 cm 6.mesec: 6,540 kg S težo smo bolj na spodnji meji, pa je tako bilo tudi že z najstarejšo.. Pri merjenju višine pa nekaj očitno delamo narobe, ker vedno dobimo ful čudne mere, kot da v enem mesecu ne bi nič zrasla... Sej bo boljš!! Ajd, grem jest forenzike na POPu gledat!! Nočko, DeVilla