Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zbrca zvečer ko sem pred računalnikom, med spanjem se redko kdaj oglaša ali pa jaz nisem pozorna. Imam pa vedno večje težave pri spanju, zvečer ko se zbudim recimo ob 3.00 pol nikakor ne morem nazaj zaspati, pa kokr se trudim tako da sem zjutraj k en zombi
ko treba v službo.
naredila mi je tudi UZ (zaradi anamneze moje pokojne sestrice) in mi še enkrat naredila morfologijo - vse premerila, predvsem pa glavico (možgančki lepo vidni, nič povečano, obseg v skladu s starostjo). Paglavček je obrnjen na glavo, ocenjen je na 950 g in je sesal prstek
Izvidi za tokso ponovno negativni, dobila sem napotnico in moram ponovno dati kri za indirektni Coombsov test, potem pa priti po izvide in iti z njimi nazaj k svoji g.
Hvala!
in trmast po atiju!!!
začela hoditi v šolo za starše, sva imela v planu šele januarja, ampak glede na to, da bom zdaj doma, sva se odločila, da greva že ta mesec. Bo kar zanimivo, čeprav včeraj je bila samo uvod, bolj glede zdrave prehrane in jutranjih slabostih, itd. kar smo že dali skozi, naslednjič pa se začne več o dojenčkih, ...