Barbs
|
TT, ti si draga moja prepisala naj jedilnik od našega Aleksa ..... Sicer pa, živjo punce, poleg vsega, kar nas je štrafalo, je še Gaja nekaj na lastno pest inštalirala ( ker zdaj hodi k računalništvu in si to lahko privošči Tako, da smo zdaj dva dni malo kričali in se preganjali okrog tega, ampak je kao rešeno ( čeprav imam neko čudno obliko črk, ko to pišem ) Naš Aleks ( Alkica naša po novem, odkar je bil bolan ) je pravi gnjavator... Vredu se je izšlo in zato mu vse oprostimo. In ko zajoka, kar stečemo. In ko sedi šestnajst sekund v stolu in udari po mizi, vsi pritečemo in ga lupčkamo. In ko malo malo majčkeno zapre ustka pri hruški z jabolkom, mami tako teče v kuhinjo in meša nekaj drugega ali tretjega ( samo, da otrok spet papa ) .... Skratka - da se ne delam fino in lepo - še vedno cele noči ne spim, ker pač poležavam do polnoči na desnem, po polnoči pa na levem boku - poušter si stlačim gor, da slonim in da malemu carju Joško pade direkt v usta - da samo leži, pančka in ko se mal zamiga in zanerga, kar takoj mal joškota - dudico zacuza in spi naprej Jaoooooo....... Fora tega tedna : moj najdražji, brez katerega itak ne bi mogla nič, okrog polnoči ( ko je bilo treba malo menjat Joškota, ker če mi scuza samo enega to ni vredu in me zjutraj boli, pa čeprav nimam lih ne vem koliko ) izjavi : " Mucica, a je že treba menjat strani neba ???!!!" In se elegantno prevali na "mojo" stran, jaz pa z Joškotom visečim ven iz pižame na drugo. V glavnem.... ne me vprašat, kako zgleda, če greš zvečer spat in se proti jutru zbudiš spočit. Ker se ne spomnim več. Saj zato se mi pa že mal kravžla.