|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina
1.9.2004 19:17:33   
Natas@
Pozdravljene,

že nekaj tednov me občasno začno boleti na levi strani pri popku (nekakšna pekoča bolečina), ki je ponavadi po počitku minila. danes pa sem počivala, nato vstala in me je tako zabolelo kot še nikoli do sedaj. Od tega je že nekaj ur in bolečina po počitku še ni minila. Noseča sem 34 4/7.
Zanima me če je še katero tako bolelo (na takem mestu) in kaj ste naredile. Sicer pa brca oz. se premika/obrača 100/h.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečina
2.9.2004 10:33:29   
mehurčica
Natas, mene je tako bolelo kar nekaj časa. Tak občutek, kot da bi me na istem mestu ves čas nekaj pritiskalo-tako kot si rekla, kot neka pekoča bolečina. Ne vem sploh kako naj razložim. Mogoče kot da bi imela na notranji strani podpludbo in bi se mi po njej vsako tolko nekaj drgnilo.:zmeden:In kot da bi imela že ful velik trebušček in je koža že ful pretesna, ampak bolj samo na enem mestu.

Malo čudno sem opisala, ker je bila res tako čudna bolečina. Storila nisem nič. Brcal pa je tudi 100/h, razen obračal se ni-je bil v medenični legi od 28.tedna do konca(38.tedna). Aja, sem se zdaj spomnila, da je imel na tistem mestu glavico.:love:

Lp:miska:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečina
2.9.2004 11:04:52   
SISI25
Mene je prav tkao bolelo pred 14 dnevi. Bolelo me je 4 dni. Res da prvi dan najbolj potem pa vedno manj. In je tudi samo od sebe izginilo. Detece pa me je brcalo prav tja noter, da je še bolj bolelo. Vmes sem imela ravno pregled in ko sem omenila ginekologinji je rekla da to ni nič takšnega, ni pa mi dala neke točne razlage. Me je pa vseeno skrbelo dokler ni izginilo. Potem me 14 dni ni nič bolelo. Potem pa me je enkrat ponoči spet zagrabilo ampak čez dan je bilo že vredu. Jaz sem si predstavljala, da je to od brc, saj me je brcal točno tja notri. In ko je nehal brcati ko se je malo obrnil me je tudi nehalo.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?