|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšno milo...
1.9.2004 21:41:05   
Pikabu
Tole bo bolj vprašanje za tiste, ki ste že mamice, pa vseeno upam, da bo katera znala svetovati. Zanima me, kakšno milo uporabljate za svoje telo, saj baje naj ne bi imele kakšnih močno odišavljenih. Tudi za v porodnišnico nimam nobenega mila pripravljenega. Nekaj dni sem že ležala na oddelku, pa vem, da so neko tekoče milo imeli v kopalnici, pa še sestra je bolj priporočala, naj se raje samo z vodo tuširamo. Ampak jaz še vseeno ne vem, kaj naj tudi potem doma uporabljam, da našega otročka ne bo motil kakšen premočen vonj mojega mila.

Pa še tole vprašanje. V kaj ste si pripravile stvari za porodnišnico? Jaz sem prej ves čas mislila, da bom eno tako torbo, kao potovalko, ko pa sem si začela stvari pripravljati, sem ugotovila, da tega sploh ni tako veliko in da bom imela na pol prazno. Tako sem si pripravila kar v en nahrbtnik, podoben šolski torbi, pa vse imam lepo v vrečkah. Se mi ravno prav izide. Za otročka imam pa v nivejinem nahrbtniku, ampak to bo mož prinesel šele zadnji dan.

Komaj že čakam :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kakšno milo...
1.9.2004 21:53:24   
Alexandra
Jaz sem v nosečnosti uporabljala Bubchen Baby tekoče milo, zdaj pa ga uporabljamo tudi za našega korenjaka. Se mi zdi zelo fajn.

Jaz sem svoje stvari spravila vse v en nahrbtnik, pa toaletni kovček. Ampak bi se dalo tudi brez toaletnega kovčka. Boljš čim manj prtljage, probaj dat vse v nahrbtnik, pa čim manj odvečne "prtljage". No ja, pri meni je bilo isto, kaj pa če bom to rabila, pa to,... Vse imajo v porodnišnici, pa tudi obiski so vsak dan, tako da t bo mož lahko vse prinesel.

Za malega :duda: pa je res najboljše Nivea nahrbtnik, pa noter vse cunjice.

Srečno, :sloncek:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kakšno milo...
1.9.2004 22:07:42   
puncica
Jaz sem se umivala kar z intimnim milom Intimisimi al neki :)-, ma neda se mi it gledat. Stvari pa lahko zložiš tud v nesesar (toaletna torbica za kozmetiko)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kakšno milo...
2.9.2004 9:01:32   
dory
Jaz uporabljam ista ko tamali...od penatena...enkratna zadeva, kvalitetna pa se lepo disi..

Tud jaz sem mela nahrbtnik, pol ko sva sla domov so mi pa itak prnesli za oblect...za kozmetko in osnovne reci je bil ruzak cist dovolj :)


papa,teja

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kakšno milo...
2.9.2004 23:00:46   
mala Zala
Midve uporabljava Bubchen milo, mleko (še posebej lepo diši in je fajno mleko "Traum milk" - za lahko noč). Probaj, pa boš videla.

Kar se tiče stvari za v porodnišnico pa takole: mene je presenetlo (18 dni pred rokom) in sem šla v porodnišnico samo z oblečenimi cotami in materinsko knjižico. Pa je blo najbolš - pol so mi pa mal lubi, mal mami, mal ati vse prnesli. Če bi si pa sama že prej pokala, bi pa gotovo vzela pol stvari preveč. Kaj čem, sem pač ziheraš...Pa sem kar preživela:bravo:

LP:zajcek:!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?