|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
1.9.2004 23:08:25   
filipinka
...ker sem malo v šoku moram nekomu povedat!:hudicek: Ravno prej sem malo preveč brskala po računanlniku in ugotovila, kje srfa moj dragi!:( Saj veste kaj gleda, grde slike, ja babe-nage. Moram povedat, da sem jezna, ljubosumna. :hudicek: Kja mislite je to normalno, a to delajo vsi moški? A ste ve kaj ljubosumne? Ne da mi miru! Sem pa taka koza, da sem ga vprašala, kdaj ima v služni čas gledat take slikce. Včasih bi se morala pošteno ugriznit v jezik! Pravijo, da moški začnejo skakat čez plot, če imajo doma nezaupljivo tečno ljubosumno babo...kar jaz vsekakor sem ( pa ne vedno ).
Ej, komentirajte malo!
V.( mojega ljubega dojenčka pa ne morem vplesti v takšno pokvarjeno debato)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
1.9.2004 23:28:44   
Drejči
..a res??? jaz mojga sicer še nisem pri tem dobila,..no razen vseh mogočih filmčkov, ki mu jih pošiljajo kolegi, znanci,...saj več kako je,..tako kot smo babnce firbčne, pa rade pogledamo kak moški akt:)- tako morajo očitno pač tud moški,...le, da oni gledajo po navadi še malo bolj opolzke stvari,..mislim, da bi zaenkrt slaba volja in tečnarjenje bila povsem odveč,..ljubosumje pa sploh,..raje poskrbi za to, da ga boš ti tako očarala, da mu ne bo potrebno gledat takih stvari:ups::)
pa srečno8)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 0:00:58   
ajf
halooooo, kje pa živiš ? to je nekaj povsem normalnega, to gledajo vsi, moški in ženske. Z mojim gledava skupaj - tudi opolzke stvari in se o tem tudi pogovarjava. Tudi v službi smo gledali vsi, tako moški kot ženske. Tistim, ki ni všeč, se pa umaknejo. Če boš staromodna, bo mož gledal naskrivaj. In če hočeš, da bo mož začel skakati čez plot, kar bodi tečna in ljubosumna.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 6:55:23   
Jančika_
Ja seveda je normalno! Tudi midva gledava skupaj, zakaj pa ne. Po moje se brezveze sekiraš. Naj ima človek svoje veselje, saj ne gre na tvoj račun. Pa tudi izraz "pokvarjeno" mogoče ni na mestu. Kaj pa je tu pokvarjenega?

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 7:28:09   
Anonimen
Draga v77!

Sama sicer nisem naredila še takih odkritij, tak da sem te lahko samo tolažim, da to ni nič takega.

Zadnjič sem imela virus na računalniku in so se mi odpirale avtomatsko samo take "vroče" strani in me je moj zajebaval cel teden, da zdaj ve kaj jaz gledam (problema nisem mogla rešiti sama) in da zdaj ve od kod imam take želje po intimnosti.8)8) Imate tudi ve večje potrebe po intimnosti?

Moj itak ni "normalen" moški! Ne kadi, ne pije (jaz spijem več piva ko nisem noseča), ne hodi pretirano ven, me razvaja, pospravlja, si zlika če treba, odkar sem noseča in na bolniški mi sesa in pomaga vsepovsod..

Ampak kot smo ženske pač jim včasih tudi malo zatečnarimo. Čeprav potem ne vem zakaj ampak si mislim hormoni!! MOJ JE PRAVI SRČEK IN JAZ SEM V 9nebesa9nebesa!

Jaz se ne bi preveč sekirala razen, če zraven opažaš še kaj. Držim pesti!

Bojana

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 7:31:33   
African queen
Hola,
Moj dragi pa gleda samo razne filmčke,ampak se prav nič ne sekiram!!Raje naj gleda filme kot da hodi ven in lovi druge babe!!!
Lp

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 8:25:19   
Anonimen
Hej! Ja, seveda je normalno to delajo in delamo večinoma vsi! Dostikrat to počneva skupaj, če pa ne, mi pa pošlje po mejlu kake hude fotkice, za katere ve, da mi bodo še ekstra všeč! Jaz njemu povem za kakšen dober vroči link, če ga odkrijem, on pa meni. Meni se to zdi super!
Sedaj proti koncu nosečnosti, je mene sicer malo minilo, tako da bolj sam uživa, ampak komaj čakam, da bo spet po starem!
Ne ga biksat torej! A ni boljše tako, kot da bi si svojo radovednost tešil v živo?! Poglej torej kako packarijico skupaj z njim in brez zadržkov pokomentiraj. Tako firbcanje v dvoje zna biti zelo zabavno, predvsem pa zeeeeloooo vroče!
Ciauko!
Nojči 36 tednov:sloncek:

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 8:43:25   
Anonimen
:)-Popolnoma normalno je saj to vsi delajo.Daj pridruži se možu pa skupaj poglejta kakšen porn....to poživi zakonsko življenje (znanstveno dokazano)Pripravi mu presenečenje.Malega spat romantično okolje sveče pridušena svetloba:)-ti pa seksi oblečena ali slečena kkot hočeš,skupaj pred ekran pol bodo pa iskre:)-:)-:love::love::love:

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 8:44:49   
Anonimen
:((No danes me bodo pa z foruma vrgli češ da sem popolnoma iztirjena:((:((:((

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 9:04:43   
puncica
:)-:)- A zarad tega se ti sekiraš in si ljubosumna. Ma moj tud hod po takih straneh, celo kakšno tako revijo kdaj najdem na wc-ju:)-, pa sem sam nasmehnem, pa mu mal naprej vržem, da bi jo lahko mal boljš skril:)- Se mi zdi da mu je kr nerodn, potem pa on men, ja veš ko bi pa jaz vsak dan trikrat :)-:)-. No men pa ni glih tolk do tega (jaz bi sam enkrat:)-)

Ko sem bila mlajša sem se ful sekirala potem pa sem rekla, RAD ME IMA in brez veze da se sekiram in to si rečem vedno, pa ni v meni nobene ljubosumnosti več. Celo ko sva na kakšni kavici pa jaz kakšno ful zrihtano in dobro bejbo vidim, rečem ej kaj pa praviš a una je dobra:)-. Pa se sam zasmeje in mu nič ni jasn:)-

Punca skuliraj se, pa ne zarad tega sekirat ker je brez veze, moški so moški, pa če so poročeni al ne, pa v resni zvezi al ne, bodo radi pogledal kakšno pomanjklivo oblečeno. To je v njihovi naravi in naj bo tako. Veliko več drugih stvari je, ki so bolj pomembne in zarad česa bi se lahko sekirala. Dokler pa gleda sam nage babe na računalniku pa to ni nič takega, vsaj zame ne. Problem bi bil če ga doma ne bi bilo, pa če bi vedno imel kakšne izgovore, potem bi se pa lahko sekirala.

Tako da, umiri se pa mal zadihi, pa ga mal podraži pa bo:bravo:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 9:06:23   
puncica
Bojana 26 a sta potem dva taka moška, ker imam jaz tud takega kot ti:)-:)-

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 9:13:09   
Suzi*
Joj, v77, nikar ne komplicirat.
To je ja čist normalno. Midva tudi rada pogledava kaj zacga, skupej, ker je bolj lušno, pa pogovarjava se o tem čist odkrito. Zakaj bi se delali fine in starokopitne? Sprosti se, tudi ti poglej kakšno lepo sliko al pa filmček, skupaj z njim, boš vidla, kako bo vesel. Pol se mu več ne bo treba skrivat in po moje ti bo tudi več povedal.

To še zdaleč ni varanje (halo!?)!!!!!

lp, Suzi 14t1d


(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 9:19:22   
Anonimen
Mogoče moj glede na to, da je računalničar predobro skrije te stvari na svojem računalniku. Mislim, da je bolj zabavno če se oba "lotiva" te zadeve skupaj in uživava. Odkar sem noseča so hormoni malo ponoreli tudi v to smer PSSSTTT!

Bojana

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 9:39:09   
Anonimen
:)-:)-:)-No pa smo odprle vročo linijo:)-:)-:)-

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 9:57:52   
pia1
ma ja, to je cist cool! se ti kdaj kej poglej, kAKSEn film, al kej podobnega, sej je cist fajn, ce ni ravno kaksnega pretepanja ipd zraven, vsaj za moj okus.
pa nej se jest eno temo nacnem. moj pa ni zdej nic navdusen nad hopacupa. pravi, da mu je zoprno, zaradi :duda:. ja, sej sem mu povedala, da je detetu tam notri cist dobr, da je full zasciteno, bla,bla, bla. pa je boljs, pol pa spet isto. sej veste, jest pa bi, se bolj kot pred nosecnostjo. pol pa premisljujem, da ne smem tezit, da ga moram razumet, sej se men tud ne bi fajn zdel, ce bi me on silil v to, ce bi mi bilo nelagodno, po drugi strani sem full jezna nanj... ah podn. kaj pa vi pravte na to? kaksen predlog, kaksna podobna izkusnja, a je sam moj tolk cudn?

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 10:08:26   
filipinka
Ej, pa sem res odprla ful dobro temo...ste se prav razpisale:)-. Ja moram rečt, da sem se že pomirila in da to sploh ni nič kaj tacga...Ampak veste kaj me je najbolj razp..., da to gleda sam, da ni povabil še mene zraven...zdi se kot, da to skriva pred mano. Ne mislite si, da sem drugače vase zaprta in zafrustrirana, ne to sploh ne. Imava pestro spolno življenje, še zdaj v 9. mesecu, hormoni še močno delajo. Vendar imam včasih malo slabo vest, ker mi je G, rekel, da po 36. tednu nič več seksa. Sicer pa sem zdaj že skoraj na koncu 37.-ega in že lahko malega spodbujamo, da pride na svet.
O.K. upoštevala bom vse vaše nasvete in ne bom zaradi tega čisto nič tečna, si bom rajši kakšno drugo "delo" izmislila, zdaj ko sva še sama, ker kmalu pride najin mali sonček!
Lep dan, V. in :duda:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 10:15:07   
pia1
:bravo: :bravo: :bravo: v77

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 11:06:50   
puncica
Pa si mu rekla da te moti, ker te ni povabil zraven, al si ga sam nadrla da kaj to gleda? Pa dejta se poment glede tega pa bo bolje, če nisi zaprta in zafrustrirana, pa en pogovor res ne bo nič hudega. Pa veliko užitkov ob gledanju:)-

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 12:08:43   
Joe
Halo!

Moško breme je njihov spolni nagon, vsaj kolikor opažam na sebi in svojih prijateljih. Brez dvoma je predimenzioniran in v škodo lagodnega življenja. Podoben je dojenčkovemu sesalnemu nagonu, zaradi katerega se jim utrga, če ne dobijo dude, ki ne služi ničemur, razen zapravljanju časa in razvijanju odvisnosti, ki se je bo potrebno nekoč otresti. Ker pa so še premajhni in preveč v oblasti tega gona, je potrebno počakati še precej časa.

Evo, tako je tudi pri meni. Gonade me pač okupirajo. Veliko mi je že odleglo, ko se mi je do neke mere umiril radar, na katerem utripajo vse dobre ženske na spregledu. Ostalo pa še pride. Verjamem, da se bova z ženo po intenzivnosti spolnih gonov ujela nekje pri 40ih. Do takrat pa bom vestno iskal nove slike nagih žensk, ker so 1. prekrasne in 2. enostavno potrebne za obvladovanje.

Če je kdo lačen, je. Če potreben, se udejstvuje ali sam ali s partnerjem. Če partner ni lačen, mu res ni treba zraven jesti. Ergo?

Če ti pa dejstvo, da tvoj partner ne gleda samo tebe, ni všeč, pa ti ostanejo naslednje možnosti:
1. poteši vse njegove spolne ideje, hkrati pa mu izbij vse fantazije, ki presegajo tvoje okvirje, a na način, da se bo popolnoma strinjal,
2. teži mu non-štop, da bodo njegove aktivnosti deviirale sem ali tja, kar ti na dolgi rok vsekakor ne bo všeč,
3. v hrano mu dajaj pomirjevala in apno,
4. pusti mu, da se njegov nagon sprošča, drugače ga bo itak razgnalo na tem ali onem koncu.

Morda se ti zdi vse to pretenciozno, a zagotavljam, da se s spolnim nagonom ni za igrat. Je ena najmočnejših življenjskih sil, po mojem mnenju najmočnejša. Ker sem končal teologijo, bom imel kar prav.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 13:06:22   
pia1
mhm... tole je bilo sicer namenjeno v77. pa naj iz tega sklepam (Če partner ni lačen, mu res ni treba zraven jesti.), da naj jest mojga pustim pri miru? al je to pri moskih drugace?

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 13:27:29   
Anonimen
Bravo, Joe! Prav nazabavala sem se ob tvojem postu, pa še presneto res je vse! Včasih kar zastrašujoča tale sila, ki jo zakrivijo uboge gonadice. Res, neslutene razsežnost :)-:)-:)-
Nekja časa sem rabila, da sem to pokapirala in sprejela, ampak od takrat je življenje čudovito!
Pa tako, kot si rekel-če partner ni lačen, mu ni treba zraven jest. Če pa lahkota zagrabi oba na enkrat pa je to idealna priložnost za nepozabno degustacijo!
Lep pozdravček in veeeeeelikoooo lepih nagic!
Nojči 36 tednov:sloncek:

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 16:43:27   
filipinka
Še hitro vam napišem, da je vse O.K., da sva se ful pogovorila, skratka bolj obrnila na hec in naredila še nekaj ...med pop. počitkom...mmm:love:in zdaj je kot je blo! No, ja boljše! Po dolgih petih letih sva ugotovila, da kakšna moderna popestritev tudi ne škodi, da je celo dobrodošla!
Še to, tiste, ki ste mi napisale, da sem ga nadrla zaradi tega...NI RES, nisem ga. Nisem taka!
Joe ti si pa itak zakon, tvoj prispevek je bil pa pika na i!:sloncek:
Čao!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 20:52:04   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:Bravo mačkica! Tako se to dela! Dobro sta to naredila. Čisto vse, od pogovora do...Prav fouš sem ti za popoldanski khmkhm:)- V moji glavi se dogaja veeeeliko tega, ko pa se spomnim, kakšen traktorček sem s tem buhijem, me vse mine. Tisti edini položajček, ki je v tej fazi še kolikor toliko udoben je že sila dolgočasen, pa tudi mojemu ljubemu sedaj ni preveč do akcije, se pa včasih predajava prijetnim sanjarijam, kako bo spet fletno, ko bo vse po starem:love:
Lep pozdravček še enkrat!
Nojči 36tednov:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 21:01:16   
filipinka
Saj sem jaz tudi bolj tank, ja pa kaj! Sem v 37. tednu, veš!
Aja, kdaj maš rok?
čao

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Nima veze z nosečnostjo, a vseeno...
2.9.2004 22:15:27   
Anonimen
Rok imam 30.9. Danes smo dopolnili 36 teden! Pa iz Lj sem. Pa ti?
Pa pa

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?