|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj vpis v vrtec
2.9.2004 13:40:29   
toya
Pozdravljene!:sloncek:

Sem ravnokar prebrala od Teje N, da je sla z malim v vrtec, pa sem se spomnila, da bi bilo dobro,
ce se tudi jaz pozanimam glede tega, saj je nasa mala stara ze 3,5 mesce. Prosim, napisite, kdaj ste ve vpisale svoje otrocke, v koliko vrtcev za vsak slucaj in koliko od vas se je raje odlocilo za privatno varstvo ter kje ste nasle primerno varusko.
Lep dan se naprej.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj vpis v vrtec
2.9.2004 13:47:15   
mala maja
jaz sem prošnjo oddala ko je bil star tavelik 5 mesecev. Vrtec smo dobili ko je bil star 3 leta pa še mal. Za drugega ni bilo problemov.

Drugače pa se na občini pozanimaj do kdaj je treba oddati prošnjo. (na naši se oddaja aprila)Pa kar hitro ker so vrtci zeloo zasedeni in moraš imeti kar srečo da ga dobiš.


(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj vpis v vrtec
2.9.2004 13:48:20   
African queen
Hola,
Mi smo mogli vedno oddati prošnjo do konca marca,odgovor če je bil sprejet pa smo prejeli konec maja!
Kaj je bolje vrtec ali privat varstvo?Jaz navijam za vrtec,ker ima tam otrok družbo(otroke približno iste starosti)pa še marsikaj ga tam naučijo....
Edina negativna stvar vrtca so pa razne bolezni,ki jih otrok tam stakne!!
LP

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj vpis v vrtec
2.9.2004 13:56:50   
toya
Pa to ja ni mogoce, da se prosnja odda le enkrat na leto, ce prav razumem, saj potem bi morala to narediti ze pred rojstvom. In v primeru, da to zves sele maja, ja a potem otroka vzames v sluzbo al mu za 1 mesec zrihtas privat varstvo?!:hudicek:Sem prav jezna na to naso cudno drzavo.
A za prijavo ne klices v vrtec al kaj ste omenjale obcino? Al ste s tem mislile vrtec v svoji obcini?
Najlepsa hvala za prijazne nasvete.;)

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj vpis v vrtec
2.9.2004 14:19:14   
African queen
Hola,
Do konca marca je potrebno vložiti,če hočeš,da je otrok sprejet septembra..drugače med letom moraš imeti srečo,če imajo kakšno prosto mesto(če se je kdo izpisal)Najbolje,da pokličeš v tisti vrtec kamor hočeš vpisat tvojega otročka in vprašaš kako pa kaj!!
Lp

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj vpis v vrtec
2.9.2004 14:21:15   
beti 1
Ni tako hude panike, prošnje ponavadi sprejemajo do določenega datuma in potem ti otroci 1.9 vstopijo v vrtec. Za tiste takoj po porodniškem dopustu pa majo se mi zdi rezerviran prostor. Včasih pa se res zgodi, da v željenem vrtcu ni prostora.
Moj :duda: je star 8.5 meseca, pa sem ga danes vpisala v jasli, ker je prejšni teden varuška odpovedala, pa nisem imela čisto nobenih težav.
Najbolje da pokličeš želeni vrtec, pa ti bodo vse razložili. Marsikaj pa se da dobiti tudi na internetu.
lp
beti 1

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj vpis v vrtec
3.9.2004 8:25:34   
mala maja
nebi vas rada strašila punce, samo pri nas je kdor prvi pride prvi melje.

Pri nas punce oddajajo prošnje še isti teden ko se otrok rodi. Jaz jim nisem verjela, pa sem dvakrat zato ostala brez vrtca:grrr:
So mi rekli ja gospa vi ste prošnjo oddali marca, oni pa čakajo že eno leto.

No saj to je prav. Ne moreš vzeti nekega otroka v varstvo ki ima prošnjo vloženo 2 meseca, otrok ki čaka na varstvo že eno leto naj čaka pa še eno leto.

No vse to velja za vrtce ki so zeloo zasedeni, ker pa nažalost ni to samo en ali dva vrca ampak so skoraj vsi je dstanje PORAZNO.

Je pa tako da če imata očka in mamica skušpaj več kot 400 tisoč bruto plače pa samo enega oroka bosta sigurna plačevala vrtca 25-30 tisoč, če daš pa še 10 zraven dobiš pa že privat varstvo(hočem reči za prvo silo če ne dobiš takoj varstva)

No to je moje menje pa upam da vam nisem preveč zatežila, vsekakor želim vam da bi vse dobile jeseni čimbolj prijazno varstvo za svoje malčke

(odgovor članu toya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?