Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa saj se itak slišimo! Alisa, kdaj bosta pa vidva pridirkala?

zate, drugega se ne spomnim...
- se bom spet jutri na glavo postavljala.... Saša ok, ti poklič ko prideš, ti povem kje bom. Ob 9 bom pa vseeno pokukala v slaščičarno, če bo Alisa tam.
!!!Poglejte tole situacijo-danes bi morala zdele bit na plavanju, pa sonček spi...da sploh ne omenim, da je spal od 15 do 4 do pol 5, se jokal, sem mu dala jesti in sedaj spet spi...s plavanjem danes očitno ne bo nič...me tud kr mal skrbi, da ne bo zbolel
sem namesto l v ful napisala k in se sama sebi smejim)! Je pa prej rekordne tri ure skup spal! Zbudil se je pa čist vroč 38,5! Tak da sem mu dala še eno svečko, zdej je pa vredu. Je pa bil kr živahen za tako vročino!
! Nekako mu je uspelo priplaziti do tja. Ko me je zagledal, se je režal ko zmešan, se obrnil proti podlogi in skušal zlesti nanjo, pa je revežu preveč drselo in ni šlo; jo je pa malo požvakal in poslinil