varja
|
Živjo, drage klomifenke! Na hitro sem malo prebrala vaše zadnje novice. Bi brala cel dan, če bi lahko, a kaj ko imam totalno gužvo v službi. Pot, hvala za tolažilne besede glede klomifena in UZ. Se nič več kaj ne sekiram okrog tega, ker se moje jemanje K itak izteka. Sem namreč že pojedla vse, kar so mi dali, po novem letu pa se javim v Dravljah. Tamara, glede spermiograma v Dravljah ni čakalnih dob. Mož naj vzame napotnico pri svojem osebnem zdravniku in se prijavi, na vrsti bo v parih dneh, vsaj pri mojem je bilo tako. Prvič sem šla jaz tudi z njim v sobo, kasneje pa dvakrat ne, ker mu je bilo nekako ljubše, da gre sam in čimprej opravi, jaz pa sem lepo čičala v čakalnici. Je pa rekel, da ni nič hudega, edino kar je problem je, da imajo vseskozi iste Playboye . No, morda bodo zdaj po novem letu kaj zamenjali. Andreja 2000, vidim, da se najina ciklusa res kar zelo ujemata. Tudi jaz sem prejšnji teden popapcala četrto dozo K, zdaj pa naj bi imela O. Po mojem, da ravno danes. Zate in zame seveda upam na najboljše. Dejansko lahko še v tem letu kaj pridelava, rezultati pa bodo vidni drugo leto. Fino, a ne? Držite se, punce!
|