|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marihuana
31.12.2006 17:09:52   
Anonimen
Ker krvna obtoka nosečnice in ploda sta povezana.


NISTA!

primer: Nosečnica z virusom HIV lahko rodi zdravega otroka.

Če bi bila povezana obtoka potem bi morala biti nosečnica in otrok tudi iste krvne skupine, ker bi drugače oba umrla, ker bi se krvničke zlepile.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: marihuana
31.12.2006 18:38:36   
Primoza
Ja neposredno seveda ne, ampak posredno pa sta preko posteljice, tako da je popolnoma nesmiselno primerjati viruse s kemikalijami.

http://www.mama.si/?menu=C009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: marihuana
31.12.2006 20:31:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babala bini

Kolikor vidim niste dobro prebrale kaj sem vprašala.
Ne zanima me vaše mnenje o marihuani temveč le to, če je katera kje zasledila kakšen članek o tem.
Poleg tega pa sem to, da marihuana ne škoduje razvoju otroka prebrala v preverjeni knjigi (znanstveno dokazano!). Rada pa bi še vseeno kje drugje prebrala.
Da pa trde droge in alkohol (znanstveno dokazano!) škodujejo otroku vem!
Kdor pa v tem času marihuano ŠE VEDNO enači s heroinom...no tisti-a pa bi bilo bolje, da vsaj malo pobrska po internetu in prebere kaj o tem.

lp

Pa še to, draga Urška:
Nikoli nisem in nikoli ne bom poskusila ali uživala trdih drog. Kar se tiče pa marihuane, bi bilo dobro, da malo pobrskaš po literaturi ali internetu, da ne boš pisala takih bedarij ter, da ne boš heroina primerjala z marihuano. Primerjava je popolnoma absurdna.


Ja, si korajžna, da sprašuješ tukaj na RR user posted image . Prav je da vprašaš, čeprav večinoma zaradi nepoznavanja delovanja marihuane te bodo vse napadale. Ne ločijo med "zlorabo" in "uživanjem" marihuane. Tu je VELIKA RAZLIKA. Ampak jim ne gre zameriti. Jz te ne obsojam, ker tudi moje prijateljice/prijatelji občasno skadijo kak jointuser posted image . (Jz ga ne, ker niti ne kadim in niti mi ne sede ta oblika sproščanja).

Lani sem čisto slučajno na  med.over.net sem prebrala o kajenju marihuane med nosečnostjo in na moje veliko začudenje izvedela, da občasno kajenje marihuane ne bi bilo nič škodljivega ne za plod, ne za mater. Kvečjemu otroka in mamico prijetno sprosti, povečuje apetit,...(žal ne najdem tega vprašanja/odgovora, ampak se bom še trudila!)
Marihuana je zaradi zlorabljanja prepovedana droga/zdravilo, v tujini pa je znana kot edino učinkovito sredstvo pri multipli sklerozi (ena od mojih prijateljic trpi za to boleznijo, zato jo tudi kadi).

Idealno je, da se med nosečnosjo izogibaš vsem "grehom". Če pa že, je pa bistveno, da marihuane ne zlorabljaš oz. da jo kadiš resnično občasno. Koliko je to ne vem, ker moja kolegica (ta z MS) pokadi 1 joint na teden. Mislim, da bi bilo toliko za nosečnico preveč. Jz mislim, da iz razloga, ker ni 100% dokazano o škodljivosti/neškodljivosti uživanja (ne zlorabljanja!!), da marihuane sploh ne kadiš. Bolje da malo potrpiš -  vseeno pomisli na malo nemočno bitjece, ki raste v tebi. Ti se odločaš zanj in namesto njega. Naj bodo tvoje odločitve pametne. Verjemi mi, da če bo (BOGNEDAJ!) kaj narobe z otročkom, si boš vse življenje očitala.

Prilagam ti še linke, nisem pa utegnila prebrskati forumov o odvisnosti na med.over.net - sigurno je med (občasnimiuser posted image ) odvisniki tudi kaka nosečnica.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105067&t=104786#reply_105067 http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=35808&t=35805#reply_35808 http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=8636&t=8595#reply_8636   http://www.konoplja.org/Novice/Tuje/Marihuana_povecuje_smrt_zibelka.htm http://www.konoplja.org/Novice/Tuje/Nova_odkritja_nosecnost.htm http://www.mb-lekarne.si/index.php3?p=zdravila_in_nosecnost&SID=df8b39ba3c449e14008e1048ac5ca5d8 http://www.mb-lekarne.si/index.php3?p=zloraba_zdravil_mamil&SID=7133deea95920f62362e78a1dd55cb43 http://24ur.com/bin/experts.php?esection_id=4&expert=editaar&q_id=22377




(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: marihuana
31.12.2006 21:37:08   
buda
draga primoza.
Dodajam repliko na tvoj odgovor. punca sprašuje po marihuani in ne po heroinu!!!!!!!!!!!!!????????????
Torej imaš kadilce marihuane za narkomane????????'
V katerem stoletju pa ti zaostajaš??????


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?