|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preiskave
29.12.2006 14:25:20   
alina2
Lep pozdrav. Včeraj sva z možem dobila izvid spermiograma in je bil porazen. Moj ginekolog mi je rekal da nima pogojev za zanositev po naravni poti. Oziroma da je zelo zelo malo možnosti. Zato mi je predlagal umetno. Zanima pa me če katera ve zakaj moram jaz na laparoskopijo in histeroskopijo in hormonske preiskave če je problem moški faktor. Hvala lepa za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preiskave
7.1.2007 23:53:16   
pot
Žal nevem odgovora. Vprašaj dr., sploh, če so te naročili na preiskave preden so bili znani testi spermiograma. Mogoče pa se želijo prepričati, da ni problemov tudi iz tvoje strani, preden nadaljujejo s postopkom umetne oploditve.

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: preiskave
18.2.2007 0:29:45   
*medi*
alina2  tudi ti moraš jet na te preglede ..pač neka rutina da vidijo da ni slučajno tudi kaj s tabo narobe...preden te oplodijol..tudi pri mojem so bili rezultati katastrofalni..ampak ni kriv on dobesedno pač pa zdravniki, ki so ga operirali ko je bil še dojenček, imel pa je operacijo testusov ker so mu jih spuščali in tu so nekaj zašuštrali..tako da plavalci ne pridejo pravočasno na pravo mesto..in ni pogojev po naravni poti..pač umetno..no on je opravil svoje..in sem na vrsti jaz..no ne vem kaj me čaka...nič pa mi ni bilo rečeno da moram jet na HSG ali pa laparo..rekel mi je pač da je vse ok z mano ...za sedaj sem dala samo kri, da vidijo mojo hormonsko sliko ...sedaj pa čakam, da dobim ne vem kaj po pošti ne vem od koga, da se lahko naročim za svetovanje in da dava oba kri za spolno prenosljive bolezni...G pa mi je na "grobo" povedal kako bo vse to približno potekalo ...sedaj pa čakam da grem naprej samo upam da ne bom obupala preden me oplodijo ker berem tukaj kakšne so čakalne dobe...katastrofa..no alina2 želim ti veliko sreče in čimprejšno oploditev..user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: preiskave
18.2.2007 3:26:11   
Anonimen
Mislim, da v takih primerih odloča konzilij in je odvisno kaj bojo oni rekli. Sem ravno zadnjič nekje brala, da če je moški problem, potem ponavadi ženska ne rabi na laparo in histero. Edino na HSG jo pošljejo, in če je tu vse ok videt in tudi na UZ, ter krvna slika  hormonov ok in če so moška semenčeca res zanič, zanič, potem baje ni treba.

Medi, če čakaš na pošto kako naprej in če si oddala že kri za spolne bolezni, potem pomeni, da čakaš pošto od konzilija oz kak postopek vaju čaka v prihodnosti. Kri za spolne bolezni se odda tik pred oddajo izvidov na kozilij, to je zadnja preiskava, zato mislim, da boš ostala brez laparo in histero.
punce samo ne obupat, medi boš videa,ko dobiš odločbo, boš polna zagona v sekundi, polna energije, polna volje. Res da se čaka kar precej časa, vendar se da preživet. Eno leto čakanja na postopek prej mine, kot pa 14 dni čakanja na rezultat po transferju zarodkovuser posted image .  Mal karikiram, ampak punce, ki so že dale skoz to, bojo vedele o čem govorim. Do takrat imaš čas, da se psihično in fizično pripraviš na postopek, pravtako partner. Gresta na predavanja, ki je v leonišču, probata se malo bolj zdravo prehranjevat in se gibat, naredita kaj zase, pojdita na zadnji skupen dopust, pogovarjajta se, uživajta v vsaki skupni minutki, saj boste potem že 3 ali celo 4 in bo hitro konec vajine svobodeuser posted image .


< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 18.2.2007 3:34:01 >

(odgovor članu *medi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: preiskave
18.2.2007 22:39:12   
*medi*
mišek13 hvala za spodbudne besede in na kratko povedano kaj me čaka..
ko berem kaj vse punce tukaj pišejo, tudi če nekatere ful lepo razložijo postopke, se počutim še vedno nekako zgubljena...upam da bo to leto nekako hitro minilo ker si user posted image tako želim oz. oba si ga želiva...
nekako se tolažim s tem, da sva dovolj zgodaj začela sploh s preiskavami...ker me moja G ni nikamor pošiljala ali pa kar koli omenila da bi moral on na preiskave...za to vse sva se sama odločila..in sprožila....ker če bi čakala da me G pošlje nekam bi še vedno ostala v upanju da nama bo ratalo naravno čeprav je resnica drugačna...na žalost ..in bi na otroka čakala še dve leti...tako pa eno leto bo hitro mimo in bom kmalu to kar si želim biti...starš..
lep pozdrav...in vso srečo vsem puncam pri user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?