|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtost- suhe slive
6.9.2004 19:15:17   
Naja31
Zivjo punce,

sem v 9. tednu in imam zadnje dni grozne tezave z zaprtostjo. Vsa sem napihnjena kot da sem v 5. mesecu in tudi jutranja kavica ne ucinkuje vec. Zdaj bi poskusila s suhimi slivami, samo ne vem tocno kako jih uporabiti. Vem, da se namocijo cez noc in potem zjutraj pojes slive in spijes vodo v kateri so se namakale, ne? Samo koliko je to sliv in vode, da je kaj ucinka? A to moram potem poceti vsako jutro? In cez koliko casa zacne delovati? Da ne bom v sluzbo zamujala :)

Hvala za nasvete!
Lp, Naja :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaprtost- suhe slive
6.9.2004 19:22:49   
Anonimen
kaj pa donat?:zmeden:

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaprtost- suhe slive
6.9.2004 19:38:07   
Tiana
Absolutno donat! Če ta ne pomaga, pojej pred kozarcem donata kak jogurt. Najbolj pomaga tudi da poješ na tešč surovo jabolko... pa tudi zaprtost te bo minila. Slive se mi pa zdi da le zapirajo... :zmeden:

:rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaprtost- suhe slive
6.9.2004 21:04:00   
Anonimen
Ne ne, slive odpirajo, pa še kako:) Ali pa suhe marelice...

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaprtost- suhe slive
6.9.2004 21:20:10   
SU
Jaz sem zelo zmanjšala sladke stvari (čokolada, ipd.). Pomaga mi tudi, če zvečer pojem jogurt (npr. LCA, EGO, ...te, ki imajo neke "kuluture" notri za prebavo). Držim pesti, da rešiš ta problem, ker še predobro vem kako je to, če ne gre, pa si potem kot taka "boleča" žoga... LP, Saša (9.1/7)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaprtost- suhe slive
6.9.2004 21:21:12   
SU
Ups... "kulture"!! :ups: LP,Saša

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zaprtost- suhe slive
6.9.2004 21:24:15   
Anonimen
Jaz sem si po porodu vsak večer v malo večjo skodelo za mleko dala kakih 5-6 suhih sliv in vodo. Zjutraj pa popila. Res deluje. Pri meni sicer ni delovalo tako, da bi morala čez 5 minut šibat na WC, ampak sem tekom dneva šla dosti lažje. Pa z donatom kombiniraj, vmes pa veliiiiko tekočine in sadja. Pa čokolade nikar ne jej, ker zapira in banane prav tako!
Pozdravčke, Nojči:sloncek:

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   zaprtost- suhe slive
6.9.2004 22:02:17   
monika2004
Jaz pa mislim da donat ni dobro da piješ v nosečnosti!!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zaprtost- suhe slive
7.9.2004 7:16:57   
Jančika_
Donat lahko piješ v nosečnosti, edino če imaš vetrove, je dobro počakati, da se malo "zlufta", da grejo mehurčki ven.

Sicer pa ga je celo priporočljiv piti, ker magnezij preprečuje krče - saj zato pa nam priporočajo Magnesol. Naja, ko bo tvoja nosečnost napredovala, te bo začelo trgati v mečih. Te krče preprečiš z magnesolom ali Donatom, pa Ca-C sandoz tudi pomaga. Ampak Ca-c sandoza in magnezija ne piti obenem, ker eno zavira absorbcijo drugega.

Če boš pila te zadeve, bo tudi s prebavo bolje. Ene punce tu na RR so se celo pritoževale, da imajo od teh napitkov drisko. Pač zmanjšaš dozo.

Lepo nosečnost!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zaprtost- suhe slive
7.9.2004 7:36:25   
Tiana
Še 1x jest. Jest vem za en full dober čaj :)-:bravo::)- Vam rečem full dober, preizkušen, deluje 100% in še več. Prepuca te kot ne vem kaj. Bila sem enkrat na obisku pri moževi žlathi. Tam sva ostala dva dni. Pa mi je tista teta rekla: "Boš čajčka, ti povem da boš šla lahko na stran?" Pa sm se samo smejala, sm rekla, če mi nobena stvar ne pomaga mi pa tud čajček ne bo. Pa mi ga res skuha. V vrelo vodo da samo žličkico čaja in to je to. Bil je zanič k sv... Ampak sm ga spila, da so mi dal mir. No, čez kake tri ure se je pa začelo. Me je šraufal po trebuhu, bolel me je kt da bom dobla menstruacijo itd. Uf, dobr da takrat nisem bla noseča. Ko je proti jutro samo šc naredil in to je to. To je to! Ampak to ne morš verjet!!! Zvijov me je k da jo bom dobla, hodila non stop na WC zjutri pa turpedo... V podbrobnosti se ne bom spušala, lahko pa samo rečem, imejte WC blizu sebe. Jest sm ga imela v spodnjem štuku in... bo kar dovolj.

Lp
Tiana

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zaprtost- suhe slive
7.9.2004 8:41:26   
Anonimen
Monika, donat vsi priporočajo med nosečnostjo-tako zaradi zaprtosti, kot zaradi magnezija, predvsem pa za blaženje težav z zgago. Na njegovi etiketi pa piše...ugodno deluje pri povečani potrebi po magneziju (aktivno športno udejstvovanje, obdobje intenzivne rasti, NOSEČNOST in dojenje). Tako da ni panike. Donat res lahko pijete!
Pozdravček, Nojči:sloncek:

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?