Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ampak danes ponoci je bilo grozno, celo noc je jokala in jokala, glodala rokice itd, sploh je nismo mogli umiriti. Pa zdej sploh ne razumem, kaj ni tko, da boli preden zobek vn pokuka, nevem kaj jo zdej matra, al to se neki casa boli, res nevem
Cist smo out, nevem kako naj ji pomagam
?
?
.Pa da ne boste preveč
, boste zjutraj preveč utrujene, naši zlati majčki in majčice pa tega ne bodo razumeli in bomo morale ravno tako zgodaj vstat
, malo dalj časa kot tale dva
v varstvo, mi smo ga pa žural kot pred leti
pa glede dokumentarec na HTV2 in se smeji pingvinom...
).
...
)pol me je pa okrob 5h popoldan panika, da kako bomo to izpeljali, pa ful sem bila zmatrana in bi najrajši kar vse odpovedala...no, vse to me je kmalu minilo - je prišla frendica na obisk in smo s čvekom to pregurale...Ažbe je prespal cel direndaj - smo mu naštimali njegovo muziko (malce glasneje) in se sploh ni nič sekiral - tudi "vojne", ki je divjala zunaj ni zaznal...jo je pa zato naš lovec - no, ampak to je že druga zgodba...