Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ne morem verjeti da je že tolk stara... Me že ful stiska, ker bo treba kmalu v službo, me je že prav panika zagrabila.. meni jo bo fuuuul težko pustit v varstvu in it v službo, kaj pa vam?
Sem si privoščila nov plašček in še kostim
sem lanske razprodaje morala čist izpustit pa si bom letos kaj več privoščila

, da o akcijah da zvečer zaspimo ne zgubljam besed, pa sej sem pisala...
.
. Sicer pa so imeli skoraj povsod že prej popust. Sicer pa se strinjam z Mojco75, imam isto stanje
- nakupila sem si spodnje perilo - ampak ne danes, pač pa že v soboto. Smo se zjutraj spravili v Lj - v Emporiumu so imeli že nekaj znižano, ampak je (žal) spodnje perilo nesezonska zadeva
...
- sem popokala garancijo (na srečo so nokiam podaljšali garancijo z enega na dve leti - ja, točno leto in 2 meseca je od nakupa) in račun, pustila telefon na Mobiltelu in sem zdaj čist nesrečna s ta starim...upam, da ugotovijo kaj je narobe in po možnosti ocenijo "totalko" in mi ponudijo nov telefon (sanja svinja...)
- sem ga zdaj dve noči dala v njegovo, pa se je po uri in pol zbudil in ful naglas zajokal - tko nikoli, če zaspi v najini postelji - po moje misli, da midva gostujeva pri njemu
pa itak nadoknadijo čez dan - je do kosila spal že uro in pol, zdajle ga je pa že spet zmatralo - vmes (okrog dveh) sem pa mislila da bo zaspal, sva pa pol ure ležela v postelji - je bil na stand by (učke gledale, pa čisto pri miru je bil - sem ga lupčkala po učkah, ker jih pol hitreje zapre in zaspi, pa nič), po pol ure sem pa vstala, šla pit kavo,
. FUUUL LEPA!!!!
.
...
, da si malo na tekočem
sem se pa odločila, da ga bom spravila nazaj v njegovo posteljo in sicer tko po korakih kot je on prišel v najino - upam, da mi bo do konca porodniške uspelo
in
.
.
.
?