|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stajica?
9.9.2004 9:45:10   
Seven*
Kdaj ste jo zacele uporabljati? Razmisljam o nakupu. Kaksno se splaca kupit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Stajica?
9.9.2004 10:24:38   
*maja
Mi jo uporabljamo že od 4. meseca dalje. Na začetku je imel notri blazino, da je lahko lepo sedel, igračke pa smo mu navezali na elastiko. Sedaj, ko pa je že malo večji pa se notri igra, pleza, skače, včasi pa celo zaspi (ampak bolj poredko).
Mi imamo Brevijevo stajico, in sem kar zadovoljna.
Ravno zdaj imajo v Leclercu akcijo ravno te brevijeve stajice za 9990 SIT.

Upam, da sem ti malo pomagala.
LP Maja :sloncek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Stajica?
9.9.2004 11:46:56   
Anonimen
Mi smo imeli eno strao stajico. Pomembno je, da se otrok ne more udarit. ko se z rokami potegne gor in potem s celega, ponavadi s pirueto, čofne dol. Sicer pa je otroka verjetno najbolje na stajico navaditi čimprej. Zelo uporabna je blazina v obliki kače, v katero ga položimo, ko še leži in je tako varno obdan z vseh strani. Zelo dobrodošel pripomoček pa je pozneje, ko že lahko sedi in mu je odlična upora, da se ne more zvrniti. Sicer pa je stajica zares varna zadeva, ko moramo za trenutek pustiti otroka samega, npr. ko moramo v drugo sobo kaj iskat, ko gremo na stranišče...

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Stajica?
9.9.2004 11:53:51   
Lenny
Se strinjam s Splišni! Nam jo je posodil kolega in je bila na trenutke zlata vredna. Morda smo jo dobili celo malo pozno, pri 8.mesecih, ampak kljub temu si ne predstavljam, da bi bili brez nje.
Imeli smo klasično stajico, v bistvu nič posebnega. Pravokotna, z drobno mrežo, oblazinjenim pralnim robom, štirimi obročki za prijemanje.
Lp

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Stajica?
9.9.2004 13:55:49   
Nataša R.
mi smo stajico začeli uporabljati pri petih mesecih. Nekaj časa je bila zanimiva potem pa ne več. Sedaj ko se sam postavlja na noge in dela prve korake pa mu je zopet postala všeč. Mi uporabljamo Hauckovo Dream N Play. Tako da če kam gremo pa je kot prenosna posteljica. Doma pa kod stajica.

LP Nataša:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Stajica?
9.9.2004 23:53:46   
Urša
Mi mamo tud Hauckovo Dream'n'play. Zaenkrat je rada not. Naštimam ji povšter, da je naslovnjena nanj in se malo zamoti z igračkami-MALO! :)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Stajica?
10.9.2004 9:52:58   
mehurčica
Mi imamo izposojeno-tako navadno, z mrežo, z dvema držaloma(ali kaj je tisto). In ni hotel bit notri do sedaj. Zdaj se pa igra not kar nekaj časa, pol pa se vleže na trebuh in se hoče ven odplazit.:)- In ga dam na tepih-ponavadi se kar na tepihu igra. Je boljše, kot v tisti mrežasti kletki.:metulj:

Imamo pa tudi prenosno posteljico od ABCd. in pride prav pri mojih starših in na morju je ve njej spal in se včasih malo igral.

Lp:miska:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Stajica?
10.9.2004 10:07:06   
malika
MOj Vito pa ni hotel bit v njej, tako da sem jo pospravila.Vanjo sem ga dala že nekje pri 4 mesecih, pa nikoli ni bil zadovoljen, sploh pa zdaj ne, ko ima srčene v ritki.Mogoče je krivo to, da ima gosto mrežo in se ne more sam dvignit...ne vem.
Tako imamo zdaj na tleh tiste penaste kocke in preko igralno podlogo in eno košaro z igračami in je veliko bolj zadovoljen.V tistem svojem kotičku se zelo lepo igra, ko se pa naveliča, pa naredi en krog in potem ponavadi spet odkrije igrače.
Če boš kupovala potem kupi tako, kot smo jo imeli mi ko smo bili še mali-z veliko mrežo.Čeprav dvomim, da se še da dobit, ker ta držala v tej stajici(z drobno) so tako visoko, da jih doseže zelo pozno. Naš je star 8 mes. in jih še ne doseže.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Stajica?
10.9.2004 10:12:20   
Anonimen
Saj tudi naš ni bil ne vem kako rad v stajici. Po mojem je bolj malo takih malčkov, ki so radi omejeni pri gibanju. Smisel stajice je bil pri nas samo v tem, da je bilo varno za Tiborja, če sem skočila na stranišče ali sem mogla v drugi sobi kaj naredit ali kaj podobnega.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?