|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bombažne plenice ali plenice za enkratno upor...
9.9.2004 12:38:35   
lija
:zmeden:Za katere planice se boste ve odločile, katere so higienične in priporočljive? Sem slišala da pri uporabi plenic za enkratno uporabo pogosto prihaja do raznih vnetij, pri fantkih prihaja do neplodnosti...
A mogoče veste kje se ugodno kupi bombažne plenice
( take ki se zapirajo z ježki, tako kot plenice za enkratno uporabo )? Ali imajo tudi različne številke- ki ustrezajo teži dojenčka?:zmeden:

sem čist v dilemi? Mogoče je boljše če grem na začetku v večji strošek in imam več dela s pranjem, samo da bo imela moja punčka zdravo ritko!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
9.9.2004 12:57:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   bombažne plenice ali plenice za enkratno upor...
9.9.2004 13:17:15   
Jančika_
Na to vprašanje pač ni enega samega odgovora. Najboljše je preizkusiti to in ono, pa videti, kaj ustreza otroku in tebi.

Pri nas uporabljamo pleničke za enkratno uporabo in bombažne Štorklja in Racman. Kupila sem jih samo nekaj, da jih preizkusim. Obnesejo se prav vredu, čisto nič jim ne manjka. Nikoli ni šlo nič mimo, koža je zdrava. Nabavili jih bomo še več.

Za enkratno uporabo pa imamo Babylove od DMja, zelo smo zadovoljni. Kot boš videla, ti bo skoraj vsaka punca svetovala drugače. Ene prisegajo na Pampers, druge na Huggies....

O tem poteka na RR večna debata, malo pobrskaj po prejšnjih temah, tega je na tone. Na koncu pa boš tako sama videla, kaj je zate najboljše.

(odgovor članu lija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bombažne plenice ali plenice za enkratno upor...
9.9.2004 13:23:10   
Jančika_
Aja, pa še to. Po nekaterih raziskavah naj bi prišlo do zmanjšane plodnosti pri fantkih, ker je temperatura v pleničkah za enkratno uporabo malo višja kot v bombažnih. Visoka temperatura pa je škodljiva za semenčice. Ampak ne vem, kako naj bi to vplivalo na semenčice odraslega moškega, ker se le-te tvorijo sproti, na pa kot pri nas puncah, ki imamo jajčeca že od rojstva.

Za bombažne plenice si oglej tale dva linka:

www.storklja.si
www.pleniceracman.com (za tegale nisem ziher, katero končnico ima)

V Emporiumu pa se dobijo tudi angleške Kooshies.


(odgovor članu lija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bombažne plenice ali plenice za enkratno upor...
9.9.2004 14:17:25   
Anonimen
Pamperske so zakon. Bombažne sem pa dosedaj videla edino v Emporiumu, Mothercare. Ampak se mi zdijo ful težke in debele.

(odgovor članu lija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   bombažne plenice ali plenice za enkratno upor...
9.9.2004 15:13:08   
Seven*
Meni so racmancki fini. :) Kombiniram jih z Babylove plenicami. :)

(odgovor članu lija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bombažne plenice ali plenice za enkratno upor...
11.9.2004 11:37:09   
Dadi
Hojla, no se moja izkusnja. Nasa mala je fasala rdeco ritko 14 dni potem ko sva prisli iz porodnisnice. In zadeva se je vlekla kar dolgo (sem bla tudi pri zdravnici zaradi tega). Nakar sem se odlocila da kupim Storkljine plenice. Je pac bil vecji strosek z nabavo (kupila sem jih 10) ampak ritko ma pa tako lepo da ni res. Seveda uporabljam zraven se kremo za ritko, ceprav pravijo da naceloma tudi te ne potrebujes, ce imas plenicke iz blaga. Nam Storklja nic ne pusca, kupis pa enotno velikost in potem zmanjsujes z gumbki ob strani. Jest sem kupila frotiraste plenicke.In so zelo vpojne-zdrzijo celo noc.
Zdaj ko se je ritka pozdravila uporabljam pa Babylove. Edino ponoci ji dam Storkljo. Sem pa zadnjic kupila Huggies, pa je bla moja pupa vsa mokra-so zanic. No zdej pa dost govorance..:)

(odgovor članu lija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bombažne plenice ali plenice za enkratno upor...
11.9.2004 18:11:58   
willma
Pozdravljena!
Izkušnje mamic so zelooo različne. Jaz sem tudi bila v dilemi, zato sem kupila samo 5 štorkjlinih pleničk ( http://www.storklja.si ) in vidim, da sem storila prav. Pri nas se bombažne pleničke niso tako dobro odnesle ("puščajo" ). K sreči nimamo nikakeršnih problemov s pleničkami za enkratno uprabo (probali pa smo že skoraj vse znamke :)-).

Sicer bi lahko napisala celi roman o pleničkah (enih in drugih) pa naj bo zaenkrat to dovolj ;)

:angel:Kolenci:hudicek:

(odgovor članu lija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bombažne plenice ali plenice za enkratno upor...
13.9.2004 13:26:49   
Anonimen
Moja izkušnja je takšna, da štorklje prepuščajo, racmanke pa ne. Štorklje imajo slabšo gumico ob strani, tako da se plenička ne prilega koži dovolj dobro. Zadevo popravim tako, da dam vmes tetra pleničko.

Vsekakor pa moraš vedeti, da to niso pleničke za enkratno uporabo in da pride mokrota kdaj pa kdaj tudi skozi - ga je pač treba malo bolj pogosto previjat. Meni to ni problem, ker nisem navdušena nad vso tisto kemijo v enkratnih pleničkah. Le-te uporabljam samo,ko gremo ven...

(odgovor članu lija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?