Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kot medve. 
! Jaz sem pa že tko mislila, da bo kakšen eur na računu, da bom lahko še kaj kupila....
Tudi jaz bi se vam pridružila, sam je pot do Mb cca 1 uro vožnje, jaz pa toliko ne morem sedeti za volanom. Upam, da se boste fajn nakofetkale, kaj sladkega pojedle in še načvekale. Pa pustite še kaj za na forum, da bomo tudi me deležne česa...
Kr cel trebuh se mi premika sem in tja. So se mi včeraj na MŠ vse v zadnji vrsti smejale, tak da je pol tista predavateljica rekla, da se tako dojenčki tudi opraskajo po obrazeku in velikokrat pridejo na svet celi popraskani
Upam, da naš ne bo...
Sicer mi to skoz moj govori, ampak mu nisem verjela. Zdaj me pa skor mal skrbi, ker sem spet neki iskala po netu o zastoju rasti...
čisto dovolj velika! Pač sta v drugačni legi kot ostali, tako da mislim, da sva lahko brez skrbi!
) in se poskušam zamotit z drugimi temami, kot so zastoj rasti, nepravilni razvoj...
uživale na klepetu! Kolumbo ste očitno preveč izčrpali, da bi zdele podala poročilo