|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PP pliko ali Quinny buzz?
18.1.2007 13:18:17   
lea23
čao punce. sem nekje na sredini nosečnosti, pa se ubadam z mislimi okrog vozička. ušeč sta mi pp pliko in quinny buzz. če bi kupila plikota, bi vzela tudi lupinico od peg perego. če pa bi kupila quinnya pa lupinico maxi crosi in "košaro" za novorojenčka. zdj pa nevem kakšna je uporabnost vozičkov buzz? sem jih gledala v baby centru pa se mi zdi neki malo prostora za nogice ko bo otrok star kakšno leto? pa tudi spodnja "nakupovalna" košara pri buzzu se mi zdi neki majhna? zadnje čase opažam da je vse več quinnyev, ne zdijo pa se mi tako priročni razen teže in zložljivosti! mogoče ko je otroček manjši še gre nekako, kaj pa ko je star kakšno leto in pol? mi je malo čudno da se potem na bolhi prodajajo vozički stari komaj 6 mesecev user posted image
prosim, svetujte. na žalost pa prideta v poštev samo ta dva vozička, ker imam fuuul majhen prtljažnik. sem skušala notri spravit že vse pa ne gre nič drugega. pa tut ta dva vozička sta mi najbolj ušeč.







< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.3.2007 22:46:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
18.1.2007 13:32:40   
lea23
aja pe ša nekaj - lastnice buzza, ali s temi vozički vozite samo po asvaltu, ali tudi po kakšno potki recimo pst v ljublani ( poti spominov in tovarišev ). jaz bi se veliko sprehajala tudi po tej potki pa nevem kako bo? ali pa kako je pri tem pri peg perego pliko?

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
18.1.2007 14:44:11   
total
Men so Per Perego vozički lepši.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
18.1.2007 14:47:12   
Bubamaraa
Jaz sem imela Peg peregota in sem bila zelo zadovoljna, sedaj imam pa Quinny-ja ga pa ne morem prehvalit....Tko, da bi se jaz sigurno odločila za Buzz-a.....Je moj favorit....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
18.1.2007 17:21:09   
x_srečka_x
Jaz imam peg perego pramette pa sem zelo zadovoljna user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
18.1.2007 17:44:12   
pravljica
ne moreš primerjat....Q je le Q...sama sem med drugim sprobala obe firmi (comfort in p3), pa ni primerjave...sem se sama sebi smejala, ko sem prvič peljala p3 po mestu user posted image  vse se mi je zdelo tako majavo, škripajoče, sama plastika...ne vem no, če se odločaš in če sta ti oba všeč, vzemi Q

aja, sama sem tudi v letu in pol že več vozičkov menjala (od začetka je doma comfort, ker mi ga je škoda, drugače imam pač manijo na vozičke user posted image  ), tako da ni rečeno, da prodajajo zato, ker bi bilo z njimi kaj narobe...marsikatera se "nasanka" zaradi velikosti (predvsem se to pozna pri avtomobilu)...najprej misliš, da ni lažjega kot snemanje koles po vsakem sprehodu ipd., potem se pa tega hitro naveličaš (vsaj jaz bi se, če bi imeli premajhen avto), enako velja, če moraš voziček pospravljat v višje nadstropje večkrat na dan...par mesecev še, potem pa po moje menjaš voziček

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
18.1.2007 19:34:05   
lea23
zanima me uporabnost buzza! če ga vozite samo po asvaltu? al bi preživel tuki kakšne majhe kamenčke? ker imam okrog hiše potko spominov in tovarišev kjer bi se veliko sprehajala, pa v lj v mestu tlakovana tla, ...
in kako izgleda ko notri posadiš otroka starega več kot 1 leto? kakšna je potem stabilnost? ali ima otrok dovolj prostora?
 

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
19.1.2007 11:48:49   
lilka
Jaz sem za Qunnija, midva sva sicer kupila speedya, imava pa Clio pa gre čisto super noter. Jaz imam sam  makadam več kot kilometer okoli hiše, zato so mi bila pomembna kolesa vozička.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
19.1.2007 20:50:13   
simonka
Pozdravljena.
Pri prvem otročku sem imela Peg Perego Pliko 3 vouiček in sem bila zelo zadovolja, zdaj pa sem za našega drugega otročka nabavila Buzza in sem prepričana, da bo še boljši kot Pliko.
Upam, da nisem v zmotu.
Papa

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
19.1.2007 22:20:34   
Luskan
Imam buzza, hodim po največjem makadamu, poljih, travnikih - brez problema. Z njim sem tud zlo mobilna, ker se fenomenalno zloži in ni treba, da si zlo močen, da ga zložiš in daš v prtljažnik. Edina slaba (no, ne vem, kako naj rečem) stvar pri buzzu je, da je športni del uporaben tam okoli 6. meseca (strogo se držim navodil proizvajalca, pa tudi dejansko je dete prej še premajhno), do takrat pa moraš uporabljat al lupinico al pa košaro, čeprav v košari user posted image  noče bit, ker nič ven ne vidi (govorim o času med 3. in 6. mesecem), tako ti ostane lupinica. Komaj čakam, da bom user posted image  končno lahko dala v športni sedež, ker mu je lupinica tud že malo tesna. Če bi še enkrat kupovala, bi se verjetno spet odločila za buzza, nisem pa prepričana - mogoče bi pogledala malo več vozičkov, ker ko sva midva kupovala, sva se takoj zapičla v buzza in drugih vozičkov tud gledala nisva.
Uf, sem se razpisala ... Dobro kupi, upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
19.1.2007 23:34:53   
pravljica
naš je bil v košari 5 mesecev, potem mu je postala premajhna (zaradi zimskega kombinezona)...po moje je odvisno od tega, koliko ga tudi drugače nosite pokonci...mi ga takrat še nismo, smo počakali, da se je sam začel dvigovat (že od začetka je ležal na igralni blazini, na tleh, na ravni podlagi, brez podlaganja z blazinami ipd.)...tako niti ni vedel, da obstaja še kaj drugega kot ležanje in zato se tudi ni pritoževal, ampak je bil vedno zelo zadovoljen med sprehodom v košari

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
20.1.2007 22:37:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
2.2.2007 10:01:47   
simonka
Pozdravljena.
Javljam ti, da je sedaj v trgovini Pikapolonica 15% popust na Quinny Buzz lanski model. Sama sem pregledala in novo in staro kolekcijo in sem se po posvetovanju poslovodkinje raje odločila za stari model, saj je dosti boljša kvaliteta blaga, nekih drugih razlik, kakor nove barve pa ni.
Lep pozdrav

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
3.2.2007 22:18:32   
Anonimen
Ej, PST je enako, kot asvalt! Se Zapp se brez problemov vozi po PSTju (no, midva s fantom znava peljat vozicke tut po nemogocih terenih user posted image  npr. z Zappom od Toskega cela do Katarine po tisti gozdni poti)

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
12.2.2007 21:48:17   
metja
Buzz po asfaltu, pesku, snegu BP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
15.2.2007 15:05:09   
spacey
Jaz sem imela PP Atlantico, zelo zadovoljna. V naslednji nosečnosti se bomo odločali za Quinny.
Imamo pa še Quinny Zapp in je super, po vseh potkah..


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu metja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
15.2.2007 18:44:23   
Strawberrie Cherrie
Meni PP tudi vizualno ni kaj preveč všeč - tko da Quinny; sicer mi imamo 3xl comfort, predvsem zaradi koles, da ga lahko uporabljamo tudi offroaduser posted image

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
15.2.2007 19:20:52   
Zasanjana
Meli smo PP Plikota, zdej mamo pa Quinniya, sicer speedya, ampak sem bolj navdušena nad Quinniyevimi vozički, ker se mi zdi, da so PP tko švoh pa plastični.Tak občutek imam.Jst sem za buzza!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
19.2.2007 11:01:19   
Slončica
user posted image user posted image  tud mi mamo speedya in košaro pa lahko povem da je super.Sicer ne vem kako bo ko bo v športnem delu,ker sem zasledila da otroci nekako dol lezejo,ker nimajo tistga loka za prijet.A je to res?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
19.2.2007 22:52:14   
urka
ojla!
mene pa zanima nekaj, kupila sva Quinny-a spidy in lupinco a morava kupiti še košaro za par mesecev ali lahko voziva v lupinici? Eni prodajalci govorijo tako drugi drugače.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
18.5.2007 22:20:12   
123a
quinny zakon!!!!sicer speedi sx


(odgovor članu urka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
18.5.2007 22:22:10   
123a
midva sma kupila samo lupinico, ker nama so vsi rekli da je košara samo za 3 mesece in nima smisla denar stran metati.tk da sedaj smo kupili samo lupinico,zimsko vrečo in je superuser posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
9.7.2007 22:06:01   
sandra85
mi2 sva kupila PP, saj so ga vsi prehvalili, ki so ga imeli...quinny je pa res čisto mimo mojemu okusuuser posted image -ko eno jajce

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
10.7.2007 13:37:34   
Klarita
Svakinja ima buzza in je več kot zadovoljna. Da se ga vozit po vseh terenih in je ful praktičen. Sinka je kar hitro začela vozit tudi v športnem delu z vrečo, ker je lupinico hitro prerasel. Meni je bil itak všeč, zato sem ga tudi jaz kupila in komaj čakam, da ga začnem uporabljati. Meni osebno so bili tudi testi lupinic zelo važni, saj otroka veliko voziš tudi v avtomobilu in tukaj je zame "maxi cosi" zmagal. user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: PP pliko ali Quinny buzz???
10.7.2007 13:40:31   
Strawberrie Cherrie
Buzz + maxi cosi.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?