Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zdej pa itak spet spi.
. Če bojo pa premajhni, bojo pa za naslednjega
.
Anitka
na RR.
. In zdajle na kavču - zavita v kovtar pišem na RR
. Ker vem, da imam skraužlane (vrečkaste) jajcevode, sem 100%, da mi ne bo pomagala nobena terapija, ki jo nudi zdravilišče in noben mazač (mogoče sem mal krivična do teh - se opravičujem) in noben bioenergetik (spet se opravičujem)... in noben čajčk (spet se opravičujem). Ampak tako mislim. In verjamem samo v IVF in nič drugega. In še tukaj dajem samo 30% možnosti in nič več.
.
nov?
Ja za srečanje sem tudi jaz tam nekje za torek ali sredo, ker bom šla verjetno v petek na smučanje, če bo sneg.
ta ciklus do 20.1. Na HSG grem, da se odkrijejo morebitne zarastline po UPN in kar 3 abrazijah. Včasih si mislim, da bi bil pravi čudež, če ta UPN, ne bi pustil nobenih posledic. Potem pa gre G na dopust. Ko se vrne, pa je za ta mesec že prepozno. Zdaj si res želim, da pride
.
in čez devet mesecev še
ali