|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
24.1.2007 14:57:13   
siskamiska
Anja O se strinjam z majo glede vozička, da lahko spneš oba skupaj, vendar se baje v takoh primerih vozička precej razmajeta in se hitreje uničita. Pa tudi cenovno se ti bo precej poznalo, saj so vozički za dvojčke cenejši, kot če kupuješ dva vozička. Midva sva se nekako usmerila na Peg perego Aria Twin, ker je voziček ozek, lahek, se zelo na majhno zloži in še cenovno zelo ugoden. Sem učeraj potehtala voziček za dvojčka ki ima 16 kg, in mi je bilo kar grozno ob misli da bi ga mogla vsak dan vleči ven iz avta in potem nazaj notri. Je bistvena razlika 8.5 kg ali pa 16 kg.

Hitro ugotoviš da je izbira  vozičkov za dvojčke zelo skromna, sploh če se opredeliš še na uporabnost in svoje omejitve user posted image ,žal tako je.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Julijke 2007
24.1.2007 20:26:05   
kapica
Punce, danes sem kupila nove hlace! Koncno user posted image . Sem tako vesela, da mi je nekaj pasalo, ker sem ze kr nekaj casa iskala. In sicer sem cel dan hodila naokoli, nikjer nic pasalo, tisto kar je , pa je bilo absolutno predrago, okrog 70-90 eurov. Na koncu sem sla v H&M in dobila tri hlace za 100eurov. Ene crne , elegantne, ene bolj za doma, sicer tudi za ven, ampak ne pasejo k plascu in ene kavbojke. In sele sedaj trebuscek pride do izraza. Res je lep user posted image .

Da za dvojcke ni izbire vozickov, se cisto strinjam z vami, veckrat vidim v trgovinah, po dva ali tri vozicke, v nekaterih jih sploh nimajo. Gledala sem se na internetu, ko sem tudi mislila, da bosta dva, tam sem jih nasla nekaj vec, tako da poskusite. Pa ne vem vec al je bil ebay al katera stran je bila.

Mirjam cestitke user posted image user posted image user posted image . Ce se prav spomnim, je bil to ivf, a ne? Super, da je v prvo uspelo. Sedaj pa uzivaj in se sprosti.
 


_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 9:53:16   
Anja O.
Siskamiska tudi na to sem pomislila da bi dav vozička skupaj spela, ampak kot si rekla zaradi teže vozičkov to odpade, vseeno hvala za idejo. Pri zelo majhni izbiri vozičkov za dvojčke sem si nagledala podoben model kot ti praviš, ravno zaradi tega ker je  voziček tako lahek.
Mamice user posted image user posted image  a je res, da se pri dvojčkih kasneje občutijo brcike?? Jst sicer še ničesar ne čutim (16 4/7), ampak komaj čakam. Je pa to prva nosečnost tako da bom verjetno morala še malo počakati.

Punce lepo se imejte.

Čaouser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 10:03:19   
corfu
Anja O ne vem sicer ali se brce pri dvojčkih čutijo prej ali ne, se pa v drugi nosečnosti čutijo bistveno prej. Npr. v prvi nosečnosti sem jih čutila v 21-22 tednu v drugi pa že zdaj čutim pa bom v četrtek dopolnila polnih 16 tednov.

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 10:14:40   
majrim
KAPICA..imaš pa dober spomin...res je,ivf je bil in zgleda,da mi je moj angel varuh stal ob straniuser posted image ...zdaj sem trenutno na bolniški,ker so mi začele otekat noge in roke,da nisem več vzdržala bolečin v službi(kjer samo stojim)...ne vem pa,kako naprej,ker je moja ginekologinja bolj tiho in moram vse sama spraševatuser posted image ...bomo v ideli...gremo zdej malo ven na sneguser posted image ....kako si pa ti??

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 10:30:44   
jasnicaa
Pozdravljene nosečke,

naj povem veselo novico v ponedeljek sem začutila prve brcikeuser posted image  user posted image , taprave ne metuljčke, se pa v 17 tednu, kok je to lepooooo user posted image .

Sem pa na bolniški že kak mesec, me je glava nenormalno matrala, se sploh ne smem razburiti k dobim napad migrene. Bolniško imam do 16.2, bomo vidli kako bo.

Vidim da se v popvprečju kar zelooo dobro to je res fajn. Kar se cunj tiče imam fulll trebušček tako da sem že ornk na nosečniških stvareh, sem pa tudi lepo pridobila na teži, pred nosečnostjo 53 kg sedaj 57,4 kg user posted image , kam to pelje. Imam pa res apetit lačna lačna am am. Ampak se ne sekiram glavno da bi bilo vse ok.

Za spol pa sva se odločila da ne bova vprašala, naj bo presenečenje v bistvu nama je itak čisto vseeno.

Punce čim več brcik in lepih dnevov

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 11:15:46   
*maja
No jaz sem pa ravnokar od pregledain je vse OK. Sicer smo poslušali samo srčka, pa vodo pa kri pregledali in je vse v najlepšem redu.
Sem pa danes točno 17t 0 dni tako da se mi je v bistvu pričel že 18-ti teden. Madona kako čas leti. Še malo pa bo poletje user posted image , samo kaj ko moramo najprej tole zimo čez dat. MOram priznati, da me je tale sneg danes čist zamoril user posted image .

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 13:03:28   
siskamiska
Anja O, a mi zaupaš kakšen voziček si si ogledala? Jaz še vedno malo gledam naokoli, če bom kakšnega primernejšega našla, ampak me pri vsakem nekaj motiuser posted image . Res sem zbirčna.

lp iz bele Ljubljane

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 14:02:48   
Anja O.
Siskamiska ni problema ti pokažem slikco takoj ko najdem na internetu kakšno slikico.

Tudi tebi in vsem julijkam en lep pozdrav iz zelo malo belega Celja.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 14:07:45   
Anja O.
http://www.mami.si/si/page/detail/gitm/6835/ARIA_TWIN_Soleo/-/

Evo tule je ta naslov, kjer iamjo ta voziček s tem da sem jst gledala drugo barvo.

user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 14:14:33   
lali82
Caw punce! Po dooooolgem času se spet malo oglašam. Jaz še vedno občasno bruham čeprav sem že v 17. tednu. Ampak je pa veliko boljše kot je bilo tako da se mi energija počasi vrača. Me je pa hotela ginekologinja kar v bolnici zadržat na infuziji pa na srečo potem ni bilo treba....

Vidim da nas je julijk kar velikouser posted image user posted image Pa toliko dvojčkov. Super!! Vidim da ste v dilemi zaradi izbire vozičkov. Res je da je izbira manjša za dvojčke...na žalost. Ampak jaz sem že preden sem izvedela da je samo eden, vedela kater voziček bi imela v primeru da bi imela dvojčkeuser posted image user posted image Ful so mi namreč lepi vozički firstwheels.
evo sem spodaj kopirala njihovo spletno stran.  Ne vem pa če jih prodajajo tudi pri nas. Ful imajo lepe barve, pa praktični se mi tudi zdijo. So pa bolj za po mestu. Aja pa imajo jih tudi s košaro da so lahko že za novorojenčke. Pa ful se da kombinirat.
http://www.firstwheels.nl/en/colors/aqua/


Drugač se mi pa trebušček že ful pozna in če ne bi bla zima bi se že ornk poznalo, tako sem pa vsa zadekana s plašči in puloverji in se na ven še ne porajta! Brcik pa še ne čutim ampak komaj čakam ker sem stalno vsa panična da ni kaj narobe in zdej ko ne bruham več toliko se sploh več ne počutim nosečauser posted image . Ultrazvok mam pa šele čez kakšen mesec in poluser posted image ...

no lep pozdrav vsem user posted image



(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 14:23:46   
Anja O.
Ej Lali82 hvala za tole tran ti morem povedat da mi je bil eden izmed teh modelov ful dober.

(odgovor članu lali82)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 18:24:36   
tejči77
Pozdravljene,
Vidim, da že pridno izbirate vozičke. Prav lepo. Prav tako opažam, da nas že kar nekaj čuti brcike. A ni to božanski občutek?
Jaz sem imela včeraj drugi pregled pri moji gin. Na hitro je pogledala z ultrazvokom, če je vse v redu. Za naslednjič me je naročila čez 5 tednov  - tretji pregled torej v 22 tednu. Takrat bom tudi drugič dala kri in vodo.
Ali imate tudi ve tako malo pregledov? Nisem prepričana ali je to normalno, da daš v petih mesecih samo dvakrat kri in imaš samo tri preglede. Saj ne da sem rada pri zdravniku, samo rada bi, da bi moje dete bilo dovolj spremljano, da bi jaz bila prepričana, da je vse v redu.
Kakšne so vaše izkušnje?
Lepo se sprehodite po beli naravi in se nadihajte svežega zraka.
Pozdravček vsem.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 21:42:20   
poldy
Danes sem prvič na tem forumu in nasploh na ringaraji. Mi jo je priporočila sestrična. Bom prvič mamica in mam tudi rok julija,  vendar šele 24. Zanima me če je katera iz gorenjske.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
   RE: Julijke 2007
25.1.2007 21:43:13   
rumba
Pozdravček vsem! Dobrodošle vse nove!

On ponedeljka me ni bilo na netu in vidim, da ste se ful razgovorile! Super! Jaz sem še vedno bolna, včeraj so me poslali še na infekcijsko in mi postavili tri različne diagnoze /trije različni dohterji), med njimi tudi atipično plučnico, a bi me mogli dati na rendgen, pa se je predstojnik odločil, da raje ne in da se mu zdi, da gre samo za virozo. No, pa me je poslal domov v posteljo z Lekadoli za deset dni. Sem se počutila, kot da bi šla k enemu vraču nekam v Afriko. Niso imeli pojma, kaj z mano početi. Efekt pri vraču pa bi bil isti: čajček, pa ležanje. Eko, pa sem prvič v tej nosečnosti v bolniški. Danes sem spala do dveh popoldne! Fantastično!
Berem, da vas že veliko čuti brcike! Čestitke! user posted image  Jaz sem šele stopila v 15 teden, tako da ni še nič, a glede na to, da sem jih v prejšnji nosečnosti čutila v 17 tednu, že čakam.
Jelenche, meni lahko na seznam dodaš, da bom rodila v Ljubljani in da je to 3user posted image . Za spol pa upam, da ne bomo izvedeli. Imena so tudi še v medresorskem usklajevanjuuser posted image . Simi 27, meni je tudi ful všeč Svit. Je bil na seznamu v prejšnji nosečnosti.
Kristina_1, upam da je tvoj škratek že kaj boljši! Želim vam čimprejšnje okrevanje!!!
Trebušček si mažem vsake toliko, ko se spomnim. Imam pa L'ocitanovo karitejevo maslo, ki sem ga imela že v prejšnji nosečnosti in lahko rečem samo to, da nisem dobila niti ene strije. V prvi sem se mazala z raznimi drugimi kremami, pa sem čisto razpokala. Ne vem, mogoče sem se hitreje redila, mogoče mi drugič ni imelo več kaj počit... pojma nimam. Tokrat se bom raje preventivno mazala, pa bomo videli, kako bo.
Kar se tiče hlač, nosim že samo nosečniške, ker drugih ne spravim gor. Sicer po kilah nisem šla veliko gor, kako kilo do dve.
Tejči77, jaz imam jutri (v 15 tednu) drugi pregled, tretjega pa verjetno okoli 20 ali 21 tedna. Torej podobno kot ti. Mislim, da če nimamo problemov,niso potrebni tako pogosti pregledi. Kri bom dala prvič jutri, nasklednič pa bog ve kdaj. Tudi v prejšnjih nosečnostih so me podobno obravnavali.

No, uživajte in pobožajte trebuščke!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   RE: Julijke 2007
26.1.2007 9:27:39   
Freycha
Tejči77  načeloma je pregled 1x na mesec (torej nekje na 4. tedne). Če je vse ok, spadata sem 2 pregleda UZ in dvakrat se da kri in vodo. Seveda, če si zdrava. Če bi bilo pa karkoli narobe, je pa vse prilagojeno temu. V zadnjem mesecu ali dveh je pa teh pregledov vseeno malo več, da se ne bi otrok zastrupil s plodovnico, če je umazana........ No, vsaj tako sem prebrala v eni knjigi

Sicer pa jaz še ne čutim brcik, ali pa vsaj vem ne, da jih čutim in se mi tudi zdi malo še prezgodaj. Buši mi je pa kar pošteno že začel rast. Moram se navaditi občutka, kot bi mi nekdo napihoval balon v maternici, ker se mi očitno le-ta širi in zato tak občutek. Najprej pa me je seveda panika zagrabila, da nekaj ni ok. 

Vozičkov tudi še ne gledam, pa bom verjetno na to počakala tam nekje do 7. ali 8. meseca.......

Sedaj pa šibam do moje zdravnice, da mi bolniško podaljša še do 20.2. user posted image

V ponedeljek pa grem (tako sem se sedaj do končno odločila) v Štorkljo na nosečniško telovadbo........ user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
   RE: Julijke 2007
26.1.2007 10:49:26   
kapica
Haj punce!

Freycha, jaz imam tudi taksne obcutek, kot da bi me kdo napihoval, na trenutke me tako pika doli, da se mi zdi da bom razpoclauser posted image . Potem je pa drugo jutro spet v redu, proti veceru pa spet puf. Bravo za telovadbo, jaz se tudi morem pocasi zrajtat in nekam it.
Tejci, jaz tudi mislim da so pregledi vsake stiri tedne , ce je vse v redu. Pri nas pa naredijo tudi vsakokrat Uz in vsakic morem dati vodo. Tako da sem detece ze nekajkrat videla.
Mirjam, cestitke se enkrat, vsaka nosecka ki ji uspe z pomocjo zdravnikov je nekaj posebnega user posted image . Drugace jaz sem v redu, tukaj med julijkami mi je pa vedno bolj prijetno. Na zacetku sem pogresala Upajmo skupaj, ker smo si tam bile vse tako blizu, ampak tudi tukaj se pocutim vedno bolj domaca user posted image .

Midva sva se nekako odlocila, da si bova vozicek sposodla, ker ima prijateljica dve leti staro pupo in vozicek stoji v kleti. Pa bova menda njihovega vzela, je ponudla ce zeliva. Sicer imam se malo zadrzkov, mogoce si se premislim, ampak ideja kot taka ni slaba. Kaj pa vem.

Lep dan vam zelim user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   RE: Julijke 2007
26.1.2007 11:12:09   
simi27
Pozdravljene,

sem prišla s pregleda. Moji krvni izvidi so ok - prebolela sem že toksoplazmozo, sem pa AB+, kar pomeni, da me ne bodo pikali user posted image )
Poslušala sem sčka mojega miškeca in zdi se, da je vse ok. Imam pa malo vnetja, tako da mi je dala Gyno-Daktarin vaginalne globule. Upam, da se bo stanje do naslednjič izboljšalo. Tako imam naslednji pregled čez 4 tedne, čez 6 tednov pa morfologijo.

rumba, upam, da si tudi ti v redu opravila na pregledu. Glede imen pa imava enak okus user posted image  Ko sem prvič prebrala ime Svit, sem vedela, da bo tako ime mojemu otroku. Tudi moj je čisto navdušen nad imenom.

Lepo se mejte in pobožajte trebušček!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   RE: Julijke 2007
26.1.2007 12:21:45   
rumba
Pozdravček!
Tudi jaz sem s pregleda. Menda je vse ok- pritisk, teža, urin, kri. Uz nisem imela, niti srčka nismo poslušaliuser posted image . Ker še ne čutim brcik, niti nisem slišala srčka, se ful čudno počutim... Upam, da je res vse ok. Naslednji pregled imam v 20t. Sicer pa sem se prijavila še na raziskavo, ki poteka v LJ porodnišnici (ocena tveganja za prezgodnji porod) in so me naročili že za naslednji torek. Pred dvema letoma sem šla prvič nekje v 22t, sedaj pa naročijo že v 16t. Nimam pojma, kakšne spremembe so. A katera pozna to raziskavo?
Lep dan vam želim! 

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
   RE: Julijke 2007
26.1.2007 17:04:10   
tejči77
Pozdravljene vse skupaj,
Rumba, brcike boš verjetno kmalu čutila. Ne skrbi, res je takrat ko se kolikor toliko dobro počutiš, nimaš problemov in še ne čutiš otroka malo čuden občutek. Ampak tvoj otrok je zagotovo s tabo in se dobro počuti, ker se tudi ti. Sicer pa, kaj ti bom jaz dajala nasvete, saj sem šele prvič noseča. Ne vzemi za slabo. Jaz sem pa vedno boljše volje - upam da to ni samo prehodno obdobje in da bo tako tudi ostalo. Vedno bolj srečna  in pozitivna sem. Vedno bolj se zavedam kako mi je lepo, da lahko nosim najinega otroka. Ah, tale trenutek kar prekipevam, ne se mi smejat. To so očitno hormoni.
Trebušček se že lepo vidi, tako da me v službi že kar spremljajo komentarji. In kako ponosna sem. Če bi vam povedala, da si še leto nazaj nisem predstavljala, da bi imela otroka, danes pa razmišljam popolnoma drugače, mi ne bi verjele. Kako se lahko človek spremeni. In kako me moj dragi razvaja. Res se zveza s pričakovanjem otroka še poglobi. Dekleta, ne bom več težila in nakladala. Vsem želim čim lepši vikend, pojdite v naravo, da se tudi vaši user posted image  nadihajo svežega zraka in uživajte.
lp, tejči

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   RE: Julijke 2007
26.1.2007 22:40:42   
Kristina_1
Freycha upam, da se ti vnetje čimprej pozdravi.

Mi smo končno doma. Od ponedeljka sem bila pri mojem pikcu. Dva dni nazaj so nas na hitro preselili na infekcijsko, ker majo pri njih premalo prostora, danes pa smo dobili odpustnico.
Sem bila ful jezna, ker sem na odpustnici vidla, da ima moj otrok tudi pljučnico in nam tega ni povedal noben zdravnik ne na pediatrični in ne na infekcijski.
Odpustili so nas brez navodil zdravnika. Na odpustnici je pisalo le koliko dni mora še jesti antibiotike. Sestra, ki mi je dala odpustnico, pa me je samo čudno gledala, ko sem jo vprašala kakšna so navodila zdravnika glede rota virusa, pa bronhiolitisa.
No pa samo, da smo doma in da se čimprej pozdravimo.
Pa lahko noč punce.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
   RE: Julijke 2007
27.1.2007 11:23:12   
pupi
Helo punce!
Joj, ko bi se jaz lahko že pogovarjala o rcikah, jaz bom komaj drug teden stopila v 15.teden pa 1.semuser posted image tak da bom na to še malo počakala. Jaz imama drug teden 1.2. že 3. pregled zato me čudi da ste nekatere tako poredko naročene, meni ze zmeša od nestrposti user posted image !! UZ sem imela do zdaj vsakič, res pa je blo da se 1X niso slišal utrip, 1x mi tak pripada,aja 1x pa sem še bila pri G zaradi nekega vnetja pa mi je tudi UZ naredila. Tota moja pikica tak miga, da kar salte dela po meternici, jaz tega nisem mogla verjet! Joj pa še 1x sem imela UZ na nuhalni, moj user posted image  pa je pravi fotomodel kolko ga snemamao user posted image !!! Urin pa tudi dam pri vsakem pregledu, toksoplazmozo sem prebolela tak da na srečo ne rabim dat naše mucike vsran, sem B+ tak da tudi tukaj ni problemov. Kak sem jaz srečna user posted image   user posted image user posted image user posted image

Glede vozičkov, tudi jaz sem šla tak malo informativno po trgovinah gledat pa mi nič kaj niso všeč, 1 je bil za prebavit pa je bil moder tak bo treba user posted image  met user posted image !! Bomo že! Kaj ste mogoče gledale ali pa slišale če bi mogoče v Avstriji imeli kakšno boljšo izbiro?
No to bi bilo z moje strani zaenkrat vse, se pa še tipkamo!!
ČAO

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   RE: Julijke 2007
27.1.2007 16:58:44   
pikica123
Jst sm tud user posted image . 4 Julij mam rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
   RE: Julijke 2007
28.1.2007 17:09:20   
tejči77
Kristina_1, samo da ste doma. Ampak to, da vama niso povedali za pljučnico in da se pred odhodom zdravnik ni pogovoril z vama je pa višek.
Pupi, res smo lahko srečne, da je vse v redu z našimi user posted image . Vse drugo bo že.
Pikica 123, dobrodošla. Si pa res brzinska, na 123.
pozdravček

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   RE: Julijke 2007
29.1.2007 8:36:30   
yudit
Pozdravljene Julijke, mene kar ze lep čas ni bilo.Smo bili na dopustu pol pa smo imeli se probleme sa internetom,pri nas tece vse ok nuhalno smo dali cez tk da je vredi ,sem v 15 tednu za enkrat super počutje brcik se ni tak da je vse ok.Nasledni pregled imamo 20 feb tak da pri meni je ok edino smo prestavili PDP zdaj je 25 julij 07,mal smo ratali kosmati in mal mozoljcki nagajajo aja pa meni se kile kar nabirajo.Pred sem zanosila sem imela 64 zdaj pa 72 no stem da mi je se mogoce Klomifen k temu pripomogel nevem,zdaj pa kar rastem kot kvasecuser posted image        Freycha se opravicejem da nisem mogla prej odgovorit,ne nisem bila jaz ker sem doma v Slo Bistrici  in tuki mam G, drugace pa mogoce p se le srecamo v Mariboru saj bom rodila v Mariboru tak da se še po moje srečamo.lpuser posted image
                                                                                                                                                                          

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je res potrebno že v nosečnosti utrditi br...
Ali se s pravo pripravo bradavic lahko izognemo bolečim, razpokanim in kdaj celo krvavečim bradavicam? Preverite mite in...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?