|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po dobrem letu brez uspeha- kako naprej?
25.1.2007 18:03:48   
**NiNa**
Živjo!
Naj kar opišem najin problem. Z možem se dobro leto trudiva na pikici vendar še brez uspeha. Ta teden sem bila pri svoji ginekologinji se pogovorila z njo in mi je opravlia redni pregled, še enkar mi je vzela bris, ter mi napisala napotnici za specialistični UZ in napotnico za ginekološko kliniko Lj. Specialistični UZ sem že opravila in naj bi bil bp, sedaj me pa zanima kako naprej?
Grem lahko z napotnico na kateri piše za ginekološko kliniko Lj k dr. Rešu? Kaj pa moram reči, ko pokličem v ambulanto- a da bi se rada naročila na spermiogram, a za spermiogram mož rabi svojo napotnico od zdravnika? Koliko je pa lahko stara napotnica (kar malo bi še odlašala, zdaj ko naj bi šlo zaresuser posted image  in še naprej samo upala saj zdaj pa bo)

Vem, da sem smotana, ampak trenutno sem zelo zmedena in bi mi kakeršnakoli pomoč ali nasvet prišel prav.
Hvala
nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po dobrem letu brez uspeha- kako naprej?
25.1.2007 20:01:28   
Tia-na
Za spermiogram naj bi možu napisal napotnico njegov osebni zdravnik, potem pa pokliči ali k Rešu ali na GK in ga naroči, ali pa naj to kar sam stori.user posted image

Za napotnico pa ne vem, kako je ... moj ginekolog mi je že na napotnico napisal, da je za dr. Voglerja na GK in verjetno z njo ne bi mogla k rešu ... user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: po dobrem letu brez uspeha- kako naprej?
26.1.2007 6:04:01   
Hope2
Ne razumem, zakaj bi odlašala, po drugi strani pa hitiš k Rešu. Lepo ostani v lj gk, kjer boš šla po majhnih korakih. Rešev spermiogram ni dober za lj gk in bo moral partner še enkrat delat v lj (verjemi, moškim ni fajn, ko na sekretu ali za zaveso opravljajo tako delo in to ne samo 1x ampak vsaj 3x). V lj, pa raje ostanita zato, ker če vama še ne bo uspelo, bo na vrsti slikanje, laparo, histero in je vseeno bolje da opravita v bolnici, kjer so strokovnjaki za take operacije. Reš pošilja v kranj, kjer so čisto navadni kirurgi in sem že slišala ženske, da so slabo opravili delo. Ne pravim, da Reš ni specialist, seveda je, zame med najboljšimi, ampak vaju še čaka veliko dela, preden sploh prideta do postopka in on teh stvari do postopka ne dela,ampak te pošilja okrog.
S to napotnico ne moreš k Rešu, ti pa ta napotnica velja kar neki časa v lj,gk.
Če pa mislita vseeno k Rešu na spermiogram, pa naj partnerju napiše napotnico njegov osebni zdravnik. Reš tudi ne opravi vseh podrobnosti sperme, je v ljgk bolj temeljit spermiogram, zato pa tudi Reševi izvidi niso dovolj dobri za ljgk.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: po dobrem letu brez uspeha- kako naprej?
26.1.2007 7:56:08   
**NiNa**
Tia-na in hope2 hvala za hiter in jasen odgovor!
Mislim, da bom kar poklicala na GK Ljubljana in mi bodo verjetno potem povedali kako naprej in kaj morava imeti še seboj.
Še enkrat hvala obema!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups



pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)


Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!