|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj poje več??
14.9.2004 10:45:35   
puncica
Naša pupika je stara tri mesce pa pol:bravo:. Zadnje čase je bla ful jokava, zato smo uvedli dodatek, sklep je bil da pač imam premalo mleka. Vendar ko sem si ga potem načrpala sem si načrpala tam okoli 60 ml. To se mi zdi mal malo. No potem smo naštimal dodatka, tako kot piše 120 ml vendar je ona pojedla le 60:zmeden:. Tako da je moje mleko očitno prilagojeno povpraševanju (60 ml)

Ugotovitev: vsake dve ure je lačna, ker pač malo poje, očitno se ji je trebušček skrčil al kaj, pa sploh ne vem zakaj.

Vprašanje:
Kako jo naj prisilmo da bi več pojedla?
A je to sploh možno?
A ste imele te probleme?
A se vam zdi da premalo poje?
Koliko so pri tej starosti pojedli vaši otročki?

Hvala hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako naj poje več??
14.9.2004 11:26:43   
Teja N
Najprej si dobro zapomni tole: otroka ne moreš in ne smeš nikoli siliti v nič. Še najmanj ga siliti s hrano, saj bo v tem primeru vse izbruhal in ne bo sploh nič ostalo v želodčku.

Glede na to, da je tvoja pikica stara dobre tri mesece, sem prepričana, da gre za preskok v rasti.
To imajo čisto vsi otroci, običajno so ti poskoki trije - če se ne motim, pri 6 tednih, pri 3 mesecih in pri 6 mesecih.
Ta pri treh mesecih je ponavadi zelo izrazit, kaže se pa tako, da bi se otroček kar naprej dojil, videti je, kot da nima nikoli dovolj.
Rešitev je sila preprosta in sicer bolj pogosto pristavljanje. To delaš par dni, nakar dojke avtomatično pričnejo proizvajat toliko mleka, kot ga dojenček potrebuje in ritem dojenja se spet
normalizira. Sama si videla, da dodatka ne potrebuje.

Zato vrži dodatek proč in jo samo doji, boš videla, da bo kmalu spet vse po starem. Tvoja punčka se čisto normalno razvija.

Lp,
Teja:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako naj poje več??
14.9.2004 15:17:14   
puncica
Ja to se mi je kr zdel da ni načina, da bi več pojedla, sej drugače bi verjetno vse ven zbruhala. No to vse zastopim, o teh poskokih rasti pa to, sam kaj ko naša pupika je na dve ure že od začetka in do zdaj se ni še nič spremenilo, le včasih je bolj jokava, pa mogoče bi zdaj mal bolj pogosto jedla, ja no, sej bomo vidl kako bo, če se bo kej spremenil, čeprav mam kr občutek da ne bo sprememb, tud ko bo stara 4, ali 5 mescov, mogoče pa potem ko bomo začel mal dodajat.
Vseeno pa hvala za pomoč.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako naj poje več??
14.9.2004 20:33:39   
Nataša R.
Tudi moj je do šestih mesecev jedel vsake dve uri razen ponoči. od mleka je pil samo aptamil od tretjega meseca dalje. Tako da bo vse v redu. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?