|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ginekologi v kr
22.2.2007 18:14:30   
bt08
Jaz sem preživela mnogo dni in noči v porodnišnici v Kranju,pred 2 letoma.Imela sem povišan,ne pretirano krvni tlak,ob vsaki posvetovalnici sem ostala gor.Super,cele dneve sem prejokala,ker sem vedela,da ko bom doma mi bo tlak padel.Zakaj semi je povišal,bala sem se ginekologov.Bila pa je dr.Malgaj.Ko sem preležala gor sem se odločila da zamenjam ginekologa.Hvala bogu da je bil dežuren dr.Urh,ker je takoj sprožil alarm,ker je mojemu pikcu malemu pojenjalo srce.Hvaležna sem mu iz dna srca,da je moj pikec danes zdrav,vesel,nagajiv....
No in po porodu sem zamenjala ginekologa in to je dr.Urh,ki za moje pojme ni boljšega ginekologa,vprašaš ga kar želiš,vse res vse,moja bivša ginekologinja,pa ko sem jo prašala,kdaj cca.začutiš otroka je bila tiho in ne bu ne mu.Zaradi take ginekologinje sem imela zelo grdo nosečnost,ker sem se jo zelo bala,in se bojim zanosit,kaj če se to ponovi,pa čeprav imam drugega ginekologa.
Da pa od dr.Gregorača,dr.Riznarja ne govorim,smo se med nosečnostjo velikokratsrečal,povedla pa nista nič.Ostali razen teh treh zg omenjenih so pa vsi ok in se da kar lepo pogovort z njo+im,kot z dr. Rantovo itd.
Punce pejte h Dr.Urhu ali pa Dr.Virant,hodite k mlajšim,ker se ti bolj posvetijo in se da vse zment in zveš vse od a do ž.
Sestre na ginekološkmu so večinoma vse cool,na porodničnem oddelku so pa zakon,ni boljših,seter,babic,pediatrinj,to pa svaka im čast,ker so tako dobre do nas mamic.
Pa lep dan naprej vsem!

< Sporočilo je popravil barbara.a. -- 22.2.2007 18:16:32 >

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ginekologi v kr
2.3.2007 13:04:32   
coco
Z ginekologi v Kranju imam porodno izkušnjo le z dr.Urh-om in dr.Poljanec. Njima resnično same pohvale, sploh da se je za naju s sinčkom vse dobro končalo - za razliko do babice, ki pa se jo trudim pozabiti....

No, hotela sem pokomentirati določitev spola pri ultarzvoku NS. V 12.tednu sem bila pri zdravnici, ki ima licenco za opravljanje NS in je res skrbno opravila pregled. Ko smo vmes klepetali je pojasnila, da se tako zgodaj spol še ne vidi, saj se otročkovi spolni organi še razvijajo in od začetka ti izgledajo pri obeh spolih enako. Razlika med fantkom ali punčko je baje lahko opazna šele 14.teden.
Se mi pa ne zdi prav, da se ginekologi vtikajo v želje pacientov po vedenju spola svojega otročka. Meni se zdi normalno, da si vsaka želi najprej roditi zdravega otročka, ni pa ta želja nič manjša, če jo premaga firbec in želi vedeti ali nosi v sebi sinčka ali hčerkico.

Spodaj prilagam link za angleško govoreče, kjer imate tedenski koledar razvoja vašega otročka in sprememb vašega telesa.

http://www.kidshealth.org/parent/pregnancy_calendar/pregnancy_calendar_intro.html

lp,
coco

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ginekologi v kr
30.5.2007 18:21:22   
armanda26
ali mi lahko svetujete kaj naj naredim. Včeraj sem imela pdp in sem šla na amnioskopijo in kdo mi jo je delal? Grgorač-obup in strah. Mene je full bolelo,kar tiščal je noter in tiščal in res me je full bolel in mislim,da mi sploh ni prav delal in bil živčen in rekel da ne boli in mi sploh ni vzel plodovnice na list pa napisal neizvedljivo in vsega sem bila jaz kriva in sedaj grem zopet v petek in me je ful strah,saj je rekel da takrat pa moram sodelovati in da je to kot pri odnosih...uz mi sploh ni naredil in da ne govorim o tem ko sem prišla domov sem krvavela. Kaj naj storim?Ali je katera imela amnioskopijo in a res full boli??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ginekologi v kr
31.5.2007 10:08:36   
Anonimen
Meni jo je tudi 3x delal Gregorač in res, mene ni nič bolelo. Tako da pojma nimam, zakaj je tebe. A si bila čisto sproščena?? Ker menda če si kakorkoli zakrčena in stiskaš, potem nazarensko boli.

Gregorač gor ali pa dol, meni tudi ni všeč, ampak občutek sem pa imela, da je eden od bolj nežnih ginekologov.

(odgovor članu armanda26)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ginekologi v kr
31.5.2007 10:36:05   
N _ B
Jaz imam tudi z dr. Gregoračem dobre izkušnje. Amnie sicer nisem imela. Bil je sobni zdravnik, ko sem ležala na oddelku in moram reč, tako kot Meta., da je bil pri samih pregledih bolj nežen kot katerakoli ženska g.
Tudi z dr. Riznerjem imam dobre izkušnje. Čeprav je mrk, redkobeseden in včasih odrezav je dober diagnostik. Pač, človeka moraš jemati takšnega kot je. Pa naj bo to dr. Rantova, dr. Rizner, dr. Gregorač ali kdorkoli drug.

Odkrito povedano imam slabše izkušnje z g (ne samo v Kranju), ki so prijazni, ustrežljivi, nikoli ni noben problem, vse v najlepšem redu....nazadnje se pa izkaže, da s svojo nepremišljenostjo in prelahkotnim jemanjem dane situacije zatajijo na strokovnem področju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ginekologi v kr
31.5.2007 12:48:00   
armanda26
hvala za odgovore. Sproščena res nisem bila najbolje ampak me zanima če je možno,da me je bolelo zaradi tega ker še vse ni dosti zrelo? Ali mi lahko še kakšna odgovori na tole vprašanje-bila bi zelo hvaležna. Koliko časa pa traja da vzame plodovnico? Ali je vam tudi bris vzel? In koliko ste bile odprte? Vem da so čudna vprašanja,ampak jaz sem tak človek,ki ga vse skrbi in ga je vsega strah. Hvala že vnaprej!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?