|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaloričnost Aptamila 1
6.2.2007 17:56:36   
zoya99
Pozdravljene!

Imam eno vprašanje in sicer ali je možno da je aptamil1, za našo trimesece staro punčko premalo kalorično, ker po hranjenu še vedno jako, pa čeprav poje 165ml mleka (če ji dam več je še vedno enako-jok)in zelo veliko spi?
Katero mleko je potem bolj kalorično?

Hvala in lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil Mič -- 6.2.2007 18:08:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaloričnost Aptamila 1
11.2.2007 11:54:08   
vanč
Mi smo bili tudi na Aptamilu in nikoli ni imel po njem občutka sitosti in tudi nikoli ni sam odnehal piti. Se pravi kolikor sem mu nalila v flašo toliko je popil. Pri nas sploh ni veljalo pravilo, da bo jedel dokler bo lačen in se bo sam odstavil. No in pol pri 4 mesecu je bil naš pravi buhtlček. Če lepo spi ima sigurno dovolj. Paše ji vlečti flaško pa še skozi dobiva nekaj zraven isto kot joške. No, naš je sedaj star 18 mesecev in je še vedno veliki jedec. Toliko kolikor tvoja popije je kar lepa količina, tudi naš Nejc je pri tej starosti toliko popil. Mislim, da mora imeti dovolj.

_____________________________

vanč

(odgovor članu zoya99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaloričnost Aptamila 1
11.2.2007 16:01:25   
BABY LOVE
Sama že od vseka začetka hranim svojega otročička z adaptiranim mlekom, ker se nisva mogli dojiti. Uporabljava pa Aptamil Comfort sem pa tudi že sama poskusila kakšnega okusa je tole mleko in se mi zdi da je Aptamil Comfort bolj hranljivo kakor Aptamil, ker sva poskusili tudi Aptamil. Mislim pa da tvoj otročiček poje preveč oziroma, da mu ne bi smela dajati toliko. Meni je zdravnica rekla ko je moja user posted image bila stara 3 mesece, da ji ne smem dati več kot 125ml. Glede koliko mleka lahko popije pa se mi zdi, da je najbolje,da povprašaš zdravnika, ker bi oni naj vedeli najbolj. Če pa tvoj otročiček še vedno joče ko popije celo flaško pa je morda žejen. Meni moja user posted image popije čez cel dan cca. pol litra čaja.  Poznam pa tudi eno mamico, ki ji je bilo enako in ni vedela kaj je narobe in so na koncu ugotovili,da ni pravilno dozirala hrane, torej v flaško z 200ml vode je še vedno dajala 4 merice mleka namesto 7.


(odgovor članu zoya99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?