|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na prah
12.2.2007 16:20:13   
* Mateja *
Pozdravljene!
Danes sva bila zopet z malim pri naši pediatrinji zaradi hropenja v prsih. Po 2 letih, kar imamamo s hropenjem težave, je omenila, da gre lahko za alergijo na prah in da nas bo poslala na krvno preiskavo, da vidijo, če je res alergičen! Zanima me, kake težave so imeli vaši alergiki na prah, kako ste ugotovili, da gre za alergijo,... Pomagejte mal, ker s tem hropenjem imamo celo štalo, danes je dobil en kup enih zdarvil za vpihavat...
Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na prah
13.2.2007 15:15:52   
G in T
Moj sin je poleg astme, alergičen še na prah, na mačjo in pasjo dlako.user posted image
Ugotovili smo, ker  je kihal non stop, še posebej, ko smo stopili v stanovanje. To mi je dalo misliti, da je morda res alergičen. Nato smo šli k zdravniku, in naprej na preizkave (alergološke). Tam je bilo ugotovljeno, da je zelo alergičen na prah, malo manj pa na te pasje in mačje dlake, ampak še vedno toliko, da živalic ne smemo imeti v stanovanju, pa tudi k prijateljem ne moremo več tako pogosto(vsaj pozimi ne, ker smo noter v zaprtem) ( imajo pse, mačke, hrčka...,skratka mali živalski vrt), ker je revček takoj ves otečen okoli oči, in smrka, kašlja.Torej se izogibamo v velikem krogu.
Kar se pa tiče doma, smo pa morali stanovanje okoli obrnit. Vse tapisone ven zmetat, in dat laminat, vse zavese stran, kupit posebno posteljnino, ter kovter in povštre. Skratka nobene kosmate zadeve več nimamo. Sesam vsak dan, prah brišem vsak dan. Smo se že navadili.

< Sporočilo je popravil G in T -- 13.2.2007 15:16:44 >

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?