Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Me je tako strah. V prvo se glede tega nisem sekirala. Zdaj pa hodi v vrtec in je nonstop bolan. Razmišljam, da bi ga izpisala. Kaj pa druge "večkrat" mame? So vaši otroci v vrtcu? Se moram bati teh bolezni? Tudi jaz se poskušam malo učit
No, kar gre. V prvi nosečnosti nisem bila pridna, zdaj pa lovim zadnji vlak. Z dvema bučkama bo zelo težko študirat. Končujem pa študij na podiplomcu iz prava, ampak po pravici povedano, si želim drugačnega dela, kot ga imam. Narediti pa moram izpite iz upranega postopka in še uradniški izpit, da bom lažje dobila kako pametno službo. Mogoče temu botruje zelo slaba izkušnja s prvo službo. Za drugo mi je čisto vseeno, koliko mi dajo plače, samo da sem med normalnimi ljudmi, ker to sedaj je obup. Ti čisto zagabijo poklic, da ne govorim o zbijanju samozavesti. Kajča,
Držim pesti za vse, da se pregledi v redu iztečejo in da so naše pikice in pikci zdravi!!!!! Anonimna
!
.
že izbrala, za
pa še ne...
. Ampak če boste vse, bom mogla jst tudi
. Pa še nič se ne bo premaknilo, ko ga bom opravla, plača ne bo večja, pametna ne bom nič bolj, kje je smisel
potem pa kej naprej, preden končam še enga
,