Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Vasja je malo boljši, ampak vsake toliko ga čisto zvije večino dneva pa itak tuliko kar tako v tri krasne. Moji sinusi so spet zapacani; zaradi utrujenosti in neprespanosti sva se z možem tako spičila, da je skoraj kaj po luftu priletelo
, stanovanje je posesano in pomito z Igeo (to pri nas pomeni absolutni višek stanovanjske higiene, ki se zgodi mogoče enkrat na dva meseca), vse cote so oprane in zlikane (to se po moji evidenci ni zgodilo že vsaj eno leto). Sicer je bilo pet minut kasneje že spet nastlano z drobtinami od keksov, ampak vsaj tla so zdaj v eni višini, ne več z grbami od posušene kašice
.
Pri nas je tole včeraj podobno zgledlo!Zdej grem si papirje urejat, potem pa več ko pridem spet nazaj.
.
, rekel da če nisva dovolj bolana da bi mogla jit še vn. Pa sem ugotovila da ima prav. Sm jaz sem kar hotla drugač it mal vn iz stanovanja, ker sem imela že poln kufer teh 4 sten.
...
.
)
ups, tale ne verjamem, da se bo pustila pojest, pa čeprav samo virtualno
tale bo prej sebe pojedla, kot pa kdo njo,
zdej ga pa ruknmo 2 dc, pa ku.. gleda cel svet!
(sej tadrugi so bolj pridni - preverjeno, ne obupat
, pa poskočnosti in zabave
, pa tortico za svečke pihat
, pa eno rožico za v vazo
, pa seveda darilo presenečenja
......Za jutri pa ko bodo verjetno posledice
, pa še eno zdravilo
.
na zdravje
. Tok hrope, noska ma čist zamašenga in zelo grdo kašlja