Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Direktno pred njega je pa skočila ena res strašna maškara, ki je bila še meni grozna, on pa se ni bal popolnoma nič. Sem jo poslikala in bom dala gor to grozno maškaro, da boste videle, kakšen pogumen fant je naš Matic.

. Že tako je drobižek, zdaj pa še žemljice ne sme jest! Pa tako jo je rad glodal. Meni se je pa čudno zdelo, kaj je zopet ves rdeč v lička, ko pa jaz vendar strogo pazim kaj jem. No, pa ne bom jamrala.
dokler nisem uletela in ju mal naterala nekam.... halo, saj je vendar dec! No, potem smo imeli komedije, kako mu spraviti na glavo levjo grivo, ker ga je žgečkalo in je bentil kot taveliki.... Nekak nam je uspelo, tako, da je bil potem levček....sem pa antitalent za karkoli sešit, zato smo ga kar kupili
Aleks ima spet temenca, men se bo kar mal strgal...in to zdaj, pod lasmi, ko mu je ful težko sčistit....joj!
Z atijem sva pa tut skoz bolj zaljubljena
Še posebno v soboto in nedeljo, ko sva bila hipija
. Sicer je res da že celo večnost nismo vozičkali, kadar pa gremo se mi pa zdi da smo edini z vozičkom v mestu ...
da pridem mal k seb!