Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kar dežujejo.Vam nisem rekla,da je leto 2007 magično leto in zraven tega še plodno.Hitro punce stare borke seznam vse bomo v tem letu nosečke,čisto vse ki klepetamo tlele gori in si tkole želimo biti
.
. Pa da ne delata na tem
,) vendar so me vajine poteze in dejanja ter toliko optimizma prepričale da vztrajam in se ne predam. Moram ti rečt samo HVALA !
nerodno,ker si tkole javno napisala ha,ha v drugem pomenu pa sem presrečna,da si z nami ostala tlele gori.Punca maja bo 4.leta odkar se trudima za najino
,vendar z veliko opimizma se da tudi to premagati.Žalost nam konec koncev nič ne koristi,samo same sebe uničujemo in trpinčimo.
in nato peljala k zobozdravniku mamo,in nato šla po čevlje nove sem si jih včeraj nagledala,hlače pa sem si že tudi dvojne nove včeraj kupila in iz konfekcije 36 prilaufala na 40,super kajne?
, pa ni vrag, da se tudi nam nebi prikazale
,in tega NE smemo pozabit,pa tudi tukaj smo zato,da si posojamo rame za jok in da skupaj delimo veselje,vsaka nova
,ko ti bo hudo,pa nam pridi povedat,takoj je lažje...