Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ful več spijejo, če jim daš flaško ali magični lonček, ko so že zaspani, tako da probajte izkoristit to. 
. Pijeva pa zaenkrat v glavnem iz flaške, iz kozarčka bolj ali manj polivava, slamice še ne obvaldava, magic cup pa je pri nas bolj igrača kot kaj drugega
. Za enkrat sem srečna, da pije...
Pa še enako leni sta za hodit.
in čim manj slabosti.
Zdaj ugotavljajo kako "daleč" je bolezen. Upam na najbolje!!!! Sem malo brskala po netu in jeto precej neraziskana bolezen, za katero nimajo zdravila, ampak samo malo lajšajo simptome...
uuuu pokora daj napiši recept za piščančji curry in kar je bilo še zraven. mnjami
pa pa
Včerej sem klicala mentorja, da mi naj že vrne popravljeno, ker je minil že cel mesec. Pol mi pa pove, da ful nima cajta
in da jo bo on zdej zadnjič popravljal. Menda jo dobim nazaj naslednji teden. Naslednjič jo bom oddala drugemu mentorju na faksu, ki je menda bolj za vejice popravljat.
Kakor zdej kaže, bom še do poletja diplomirala.